懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問想係仁安剖腹生,醫生費加住院幾錢

剛剛有

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Re: 請問想係仁安剖腹生,醫生費加住院幾錢

二人房~less than 四萬 (連一萬醫生費)

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我用左41604
醫生+巡房費 13000
麻醉師費 3400
兒科巡房費 2500
bb食日本奶粉 500
緊急手術費2000
4人房package 18200
手術室其他費 1465 (包老公陪產+影相+cd)
其他 539 (包自己叫左d野食)

大宅

kerkermui 寫道:
二人房~less than 四萬 (連一萬醫生費)

請問你

伯爵府

puifun,

kerkermui 同我都係搵余啟文醫生存架

大宅

Nicole123,

Thank you! Would you give me his contact number?

伯爵府

puifun,

沙田: 26032123
tko: 27210100
tst: 27221712

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

NICOLE123 寫道:
puifun,

kerkermui 同我都係搵余啟文醫生存架

但係less than $40k 嗰個係其他BK mami, 唔係我
因為有得claim insurance, 所以洗大咗
唔計嗰d, around $40k
應該同nicole個 amount 差唔多

首頁

尾頁

跳至