跳至

首頁

尾頁

複式洋房

亞B個雙眼皮唔見咗, 點算呀?

亞B個雙眼皮唔見咗, 點算呀?

大宅

Re: 亞B個雙眼皮唔見咗, 點算呀?

我bb出世都有雙眼皮架,e+都變返單眼皮,唔知大d會唔會變返雙眼皮呢?~~

大宅

嘻....唔緊要架, 我細個都係單眼皮, 到左中學先變番雙眼皮.

我個BB依家係單眼皮架, 我都希望佢大個左又係變番雙眼皮, 呵..........

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我又係細單大雙
不過小b似老公
收左水就變雙眼皮 :lol:

大宅

我個女都係雙眼皮,到左個幾月變左一單一雙
後尾仲變o西單眼皮.....勁慘...
後尾到左3個月又變番雙眼皮~~

禁止訪問

別墅

如果父母係雙眼皮, 子女大多數都係雙眼皮架, 唔使擔心.... :mrgreen:

複式洋房

最敝我係單眼皮呢. BB似老公, 本來雙眼皮好深, 點知宜家有一隻眼淺到變左單眼皮.
希望遲D再變番嚟啦

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個b而家都重係時單時雙呀
?-(

侯爵府

各位媽媽...呢個 post 好舊喇...

唔知而家 BB 就快 5個月... 仲係唔係未有雙眼皮呢?
我同老公都係雙眼皮不過... 呀 B 到而家都未見有雙眼皮...

B 仔唔會係單眼皮下華...

複式洋房

俾個 update 你哋, 我個女終於係上個月變番兩隻都係雙眼皮了. 唔知你咪呢個月喊得多呢

大宅

我本身都係單眼皮, 老公係外雙眼皮, 亞b宜家都時單時雙, 單既時侯much d, 都唔知呢, 但係我本身係有深眼窩個隻隻眼都唔算太細吧, 亞b但係眼皮仲好腫wo, 都唔知收左水未呢, 不過講真我覺得單眼皮隻眼大都唔係差bo, 我以前都唔鍾意自己單眼皮架, 不過有d雙眼皮既人又話令原有靚既單眼皮bo, 因為佢地有內雙, 單雙....(有番d安慰haha)有時d人雙都未必雙得靚la係咪, 唔洗太介意既, 單眼皮係人眼中真係差嗎? (個人意見)

複式洋房

我冇話單眼皮係差. 而且我係外國, D人更鍾意單眼皮. 佢哋話係 China Doll 喎. 不過私心下我希望囡囡雙眼似老公. 又大又深囉

侯爵府

係呀.. 我都覺得外國人鍾意單眼皮既中國女仔嫁...哈哈哈...

不過, 我好想我個仔係雙眼皮呀... :-( 點解唔見到雙眼皮嫁~~

大宅

[ RonicaKwok
男仔興單眼皮wo, haha

大宅

我同我老公都係雙眼皮,但係阿囡就單眼皮,都唔知點解阿囡會係咁,我都想阿囡快d變番雙眼皮囉

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

弊傢伙~!

女女出世時雙眼雙眼皮(靚靚 ), 點知過左1星期大無左, 變左單; 咁好多人話大大下會出返來, 咪等下囉

點知而家出得1隻! 1單1雙! 已經3日勒!!
會唔會一路係咁架~~
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

我大仔出世至1歲時係單眼皮,到咗歲半後突然見佢個樣唔同,發現佢變咗雙眼皮,而家細仔又係單眼皮,人人話哥哥靚啲,我就話細仔可能好似哥哥咁呢。:lol: :lol:

侯爵府

呀仔仲係單眼皮呀...

首頁

尾頁

跳至