意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

你地用邊隻細包濕紙巾出街?

男爵府

國民生產總值:9248

你地用邊隻細包濕紙巾出街?

邊隻好用呀?抺pat pat既,我覺得johnson 藍色o個隻好似有泡,唔多好用

複式洋房

國民生產總值:217

Re: 你地用邊隻細包濕紙巾出街?

我通常都會用盒仔拎住出街, 所以可以買邊隻就邊隻

大宅

國民生產總值:1681

JOHNSON o個隻唔係用黎抹pat pat架, 我多數用fitti

珍珠宮

國民生產總值:36059

出街我用nuk, 唔會有泡, 可以抹patpat & 嘴!

大宅

國民生產總值:1098

出街我用【SUZURAN思詩樂】唔會有泡「因為係淨化既純水」,可以抹 patpat、 口腔、眼睛、嘴部、面部 & 任何地方,而且又係獨立錫紙袋包裝,方便攜帶。

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

用過好多隻...Fitti,Huggies都好好用~
最後買左個薄盒裝Huggies濕紙巾盒...用晒咪自己再加,加第隻牌子都得...好好用~
買盒試下啦~

另外我自己就唔鐘意用Johnson藍色包裝(就算係用黎抹水抹面抹嘴都唔佢用佢,而且好多泡呀)
粉紅色包裝我又係唔係好鐘意...

Fitti同Huggies都好正~而且都平架~

大宅

國民生產總值:1098

屋企就用huggies厚身濕紙巾

別墅

國民生產總值:791

屋企用huggies盒裝, 出街用huggies細包裝(寫韓國嗰隻).... :lol:

複式洋房

國民生產總值:125

抹手同面既就用思詩樂..抹patpat就用fitti~
fitti真係好好用..比johnson好好多
仔仔係㋆㏸廣華出世~重2750g..*

男爵府

國民生產總值:5343

抹口同面既就用思詩樂
抹手同抹patpat就用nuk
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

國民生產總值:2073

我用nuk細包裝架
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

大宅

國民生產總值:1122

pat pat use huggies 厚身
face and hand use suzuran (獨立錫紙袋包裝,衛生,方便攜帶,而且純水,唔怕BB敏感。)

男爵府

國民生產總值:5015

lavender~cat 寫道:
pat pat use huggies 厚身
face and hand use suzuran (獨立錫紙袋包裝,衛生,方便攜帶,而且純水,唔怕BB敏感。)

same~

大宅

國民生產總值:3796

pat pat use huggies 厚身 or NUK

別墅

國民生產總值:976

happyvv,

出街和屋企抹pat pat都是用nuk,
抹口和手就用思詩樂濕棉。
我之前都有用過pampers濕紙巾, 又係好多泡, 超唔好用, 我個仔用左攪到脾罅紅晒, 即刻用留nuk就冇事了。
還有...你記得我嗎 一齊去快圖美做簽名布果個人呢? 妳應該記得的
神愛世人,甚至將祂的獨生子賜給他們,叫一切信祂的,不至滅亡,反得永生。(約3:16)

男爵府

Joyce,

緊係記得你啦!!!

joyceaaron 寫道:
happyvv,

出街和屋企抹pat pat都是用nuk,
抹口和手就用思詩樂濕棉。
我之前都有用過pampers濕紙巾, 又係好多泡, 超唔好用, 我個仔用左攪到脾罅紅晒, 即刻用留nuk就冇事了。
還有...你記得我嗎 一齊去快圖美做簽名布果個人呢? 妳應該記得的

男爵府

請問fitti同huggies既細包o係邊度買呀?

kawai928 寫道:
用過好多隻...Fitti,Huggies都好好用~
最後買左個薄盒裝Huggies濕紙巾盒...用晒咪自己再加,加第隻牌子都得...好好用~
買盒試下啦~

另外我自己就唔鐘意用Johnson藍色包裝(就算係用黎抹水抹面抹嘴都唔佢用佢,而且好多泡呀)
粉紅色包裝我又係唔係好鐘意...

Fitti同Huggies都好正~而且都平架~

大宅

國民生產總值:1436

kawai928:

where to buy the thin box?

miclui

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.