跳至

首頁
12345...12

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

有冇住藍澄灣既媽咪呢?

剛剛買左, 有野想請教 :wink:

想問下發展商送個部洗衣機, 是否洗衣乾衣機呢?

公爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇住藍澄灣既媽咪呢?

另想問下係唔係一定要用佢地(和記) 既電話同寬頻架? :wink:

公爵府

好媽媽勳章

有冇人幫到手呢?

大宅

唔係一定要用佢地(和記) 既電話同寬頻, can deducted from the management fee...(as i know)

8/10/07 - 8.6 kg

公爵府

好媽媽勳章

kambobo2003,
唔該晒你呀! 咁你有冇管理處電話呢?

大宅

電話我都冇用和記,寬頻就有用.因管理費已包寬頻費用.

大宅

Management Office : 31651500
Hutchion broadband: 24899388
bby 寫道:
kambobo2003,
唔該晒你呀! 咁你有冇管理處電話呢?
8/10/07 - 8.6 kg

公爵府

好媽媽勳章

唔該晒你呀!

公爵府

好媽媽勳章

另又有野問!

想問你地有冇整窗花的師傅電話或地址呢?

公爵府

好媽媽勳章

大宅

已經唔記得整窗花的師傅電話,我找對面街市師傅整,在酒樓平台果層,你試吓睇睇啦... :-P

公爵府

好媽媽勳章

係唔係長x村呢? 我今日坐車經過見美景都好似有間咁上下既舖, 等我去開再問問先

唔該晒你

民房

hihi你好我住藍澄灣,但是我還沒當媽媽,我去年十一月才從台灣嫁來香港,今年四月才來香港住,但是我會說廣東話,很想多認識香港的朋友。希望有機會可以出來認識,我住H座哦。叫CHERRY。
MAIL [email protected]

民房

各藍澄灣朋友,

我都住係藍澄灣, 想和你們做朋友.

Cherry, 歡迎妳嫁來香港, 妳老公一定好愛妳才令你嫁來香港這麼遠, 我自己一直喜歡台灣人, 因為好好人同有內涵, 台灣女孩好溫純, 我都有朋友在台灣, 所以都想同你做朋友.

bby, 你安裝窗花了嗎? 我都想裝, 我仔仔已經爬得好快, 又經常企起身, 是時候要裝了, 有好介紹嗎?

:-P

公爵府

好媽媽勳章

幸褔咩咩羊
hihi, 得閒多些上黎

公爵府

好媽媽勳章

PCmama 寫道:
bby, 你安裝窗花了嗎? 我都想裝, 我仔仔已經爬得好快, 又經常企起身, 是時候要裝了, 有好介紹嗎?

未呀! 我6月1日先收樓咋, 所以要收樓後情況先知 :wink:

同埋你住第幾座呢? 想問下多唔多蚊呢? 我仲考慮緊裝唔裝蚊紗

民房

bby,

歡迎新鄰居! 我住第3座, 住了差不多3年都唔覺有蚊喎, 或者因為住係40樓以上, 所以建議你看看實際情況才裝蚊紗.

有其他問題隨時PM我啦!

公爵府

好媽媽勳章

PCmama 寫道:
bby,

歡迎新鄰居! 我住第3座, 住了差不多3年都唔覺有蚊喎, 或者因為住係40樓以上, 所以建議你看看實際情況才裝蚊紗.

有其他問題隨時PM我啦!

我都期待快d搬, 因為我舊屋交左樓比人, 依家暫住緊翠怡個半月, 攪到個仔有d唔慣

oic, 我買左3x樓, 聽係咁講, 咁我都係唔裝住, 搬左入去再整都未遲 唔該晒

窗花我就會裝, 你急唔急? 一係我問晒咩價錢再一次話你知

唔好意思先, 咁多野問

民房

bby,

我都可以等到6月, 但7月前一定要裝啦! 多謝妳幫我找資料. :-P

公爵府

好媽媽勳章

PCmama 寫道:
bby,

我都可以等到6月, 但7月前一定要裝啦! 多謝妳幫我找資料. :-P

咁你等我搵資料 or 你有都可以話我知

因為我一定要搬入去時裝好, 因為我個仔3歲了

首頁
12345...12

尾頁

跳至