影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 最近你

剛剛睇完"鋼琴", 我覺得都ok, 個阿爸做得幾好.

珍珠宮

Re: 最近你哋煲緊邊套韓劇? 有邊套好睇呀?

Ki-ki 寫道:
各位:

我之前睇左"大話妹", 而家睇緊"宮", 點解佢地d劇情咁鍾意4角戀o既? :-( 次次都有人好委屈咁 (徐正宇 & 律)

哈哈...我都係咁話~~次次都係四角戀, (金三順有六角戀忝)可能要咁先有排除萬難既感覺掛... 不過又真係幾好睇... 我尋日先睇哂宮... 後期律真係好可憐.... :-( :-(
今日又睇哂hello 小姐啦... 心情開始有d失落忝....

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

tkkmama

唔駛失落,新劇不斷有。

可能之前大家已經同我講宫s唔好睇,我一早已作最壞打算嚟睇,所以失望感只屬少少,只覺得感情部份所佔較少。

珍珠宮

fishballbaby 寫道:
tkkmama

唔駛失落,新劇不斷有。

可能之前大家已經同我講宫s唔好睇,我一早已作最壞打算嚟睇,所以失望感只屬少少,只覺得感情部份所佔較少。

有冇好介紹呀?? 我要好好笑架...我唔喜歡喊架, 早幾年睇藍色生死戀, 同天國的烏龜...真係怕怕啦..

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

tkkmama

ha ha ,天國的烏龜,笑死我啦!!!

我諗我係最out 既一個,因為我係等老翻出先至買嚟睇,應該我問翻你有冇好嘢介紹就真。

我其實都試過上you tube睇吓d新劇,但係好「侄」,睇唔到,所以我好out。

侯爵府

我响旺角都找不到「交響夢情人」來買,請問仙樂有冇得賣?或其他地方?
我住新界,去北角都幾遠吓。

男爵府

tkkmama & all,

我終於睇晒"宮"喇, 又係有小小失落感, 不過諗番前排晚晚勁煲碟, 精神差左小小.

可唔可介紹一d開心o既韓劇俾我呀.

tkkmama, hello小姐好唔好睇架?

tkkmama 寫道:

哈哈...我都係咁話~~次次都係四角戀, (金三順有六角戀忝)可能要咁先有排除萬難既感覺掛... 不過又真係幾好睇... 我尋日先睇哂宮... 後期律真係好可憐.... :-( :-(
今日又睇哂hello 小姐啦... 心情開始有d失落忝....

侯爵府

仙樂有冇得賣... :-(
我响旺角都找不到「交響夢情人」來買,請問仙樂有冇得賣?或其他地方?

侯爵府

今日睇宫s其中有一集。
外賣王子因準備爭奪王太弟之位的考試而勤於練武,令肩膀過於勞損,而佢叔叔幫佢運功療傷,十足十睇武俠片一樣,爭在頭頂冇煙出。

珍珠宮

今日睇宫s其中有一集。
外賣王子因準備爭奪王太弟之位的考試而勤於練武,令肩膀過於勞損,而佢叔叔幫佢運功療傷,十足十睇武俠片一樣,爭在頭頂冇煙出。

下.... 人地話宮s太重爭位, 少左愛情線, 所以比較差d, 係米呢??

珍珠宮

Ki-ki 寫道:
tkkmama & all,

我終於睇晒"宮"喇, 又係有小小失落感, 不過諗番前排晚晚勁煲碟, 精神差左小小.

可唔可介紹一d開心o既韓劇俾我呀.

tkkmama, hello小姐好唔好睇架?

我都仲係睇得韓劇少呀, 都係十隻手指數得哂乍, 不過最難忘都係'我係金三順'咯, 真係集集有笑位, 少則會心微笑, 大則拍台拍凳, 你睇左未呀??

hello 小姐笑料弱左d, 又冇愛生愛死既情節,最搶鏡既唔係d男主角,係男配角 而且大結局有落雨收柴之感... 不過李多海幾可愛...

侯爵府

tkkmama

冇錯,所以睇落都有d悶,不過一開始就懷住最壞打算嚟睇,所以都不致太失望,我睇咗大半,仲有5集未睇。

我都好鍾意睇金三旬,睇完再睇都覺得好好笑。

tkkmama 寫道:
[quote]

下.... 人地話宮s太重爭位, 少左愛情線, 所以比較差d, 係米呢??

男爵府

tkkmama,

哈哈....原來妳都係"新仔", 我以前又係對劇麻麻地...果陣時o既"長假", "戀愛世紀"等日劇我都係咁2睇晒, 但唔知點解近排又有興趣喎, 最搞笑就係我奶奶原本唔鍾意睇電視o既人, 但係為左一套"金順, 加油" (我唔記得個名), 而買左成套dvd, 老爺仲加埋一齊睇添, 又同我講話"順風婦產科"好好笑, 但我一d都無睇過.

咁我問人借"我係金三順"先.

侯爵府

Ki-ki

電視播「順風婦產料」我都有睇,真係幾好笑,果陣宋慧喬都係好細個。

我媽咪都好鍾意睇韓劇,不過只睇已佩音的,要睇字幕佢會睇得唔夠快,會睇得辛苦d。

e家有線重播「我係金三珣」,十點鐘播。

侯爵府

Yes....「順風婦產料」真係好好笑
Ki-ki

電視播「順風婦產料」我都有睇,真係幾好笑,果陣宋慧喬都係好細個。

我媽咪都好鍾意睇韓劇,不過只睇已佩音的,要睇字幕佢會睇得唔夠快,會睇得辛苦d。

侯爵府

我又開始番煲<宮>la

男爵府

fishballbaby:

我禽日打俾個朋友諗住問佢借「我係金三珣」, 佢都有同我講而家有線做緊, 仲配埋廣東話, 仲係開始左2隻左右, 所以我即刻番去錄左佢慢慢睇.

個女主角叫咩名呀? 都唔靚o既?

Ki-ki

侯爵府

仙x我唔肯定,但附近美心快餐隔離間巴士站樹間肯定有,好似60幾蚊(我唔開名喇)我星期二先見到有 :mrgreen: :mrgreen:

CICISASA 寫道:
仙樂有冇得賣... :-( [quote]
[/quote]

侯爵府

thank you! 我有幾套都想入貨,得閒都要去一次北角啦,順便去吓新UNY。

[quote]
hola 寫道:
仙x我唔肯定,但附近美心快餐隔離間巴士站樹間肯定有,好似60幾蚊(我唔開名喇)我星期二先見到有 :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

Ki-ki

我都唔知女主角叫咩名,不過佢原本唔係咁肥架,都係為拍劇所以谷肥自己,胡杏兒的「肥田喜事」都係抄「我係金三珣」。

首頁

尾頁

跳至