影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

最近你們煲緊邊套韓劇? 有邊套好睇呀?

我之前睇咗「宫」好好睇,所以剛剛買了「宫s」,將會開始煲。
仲有邊套好睇,想入貨。

[ 本文章最後由 fishballbaby 於 07-7-4 10:39 編輯 ]

大宅

Re: 最近你哋煲緊邊套韓劇? 有邊套好睇呀?

click here

fishballbaby 寫道:
我之前睇咗「宫」好好睇,所以剛剛買了「宫s」,將會開始煲。
仲有邊套好睇,想入貨。

珍珠宮

Re: 最近你

如你喜歡"宮", 那麼"宮s"應該會令你失望...

個人近期喜歡"吳達子的春天", 另外"戀人"好像也不錯

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

吓!失望。算啦,我諗住會有「宫」咁好睇,通常第二集都有第一集咁好睇。

另外我買咗last dance和一套台劇「轉角遇到愛」,賣vcd哥仔推介

:-(

珍珠宮

唔...如果你好鍾意宮的3個主角, 咁宮s會差d lor,
有人睇完話講得太多宮廷鬥爭
我睇

男爵府

如果鍾意睇經鬆嘅韓劇不如睇夢幻情侶幾好笑O家, 遲O的就要入HELLO, 小姐, 韓國做到第12集, 係MY GIRL 個李多海做女主角, 幾好睇, 重有係魔女幼熙, 卡士夠勁, 有宮O個個2王子, 豪杰春香個夢龍, 甜蜜間諜個鬼仔, 新進社員個韓佳人, 這兩套必入.

琥珀宮

「魔女幼熙」有咁多個我喜歡既韓國男藝人做,真係不容錯過喎!

[quote]
hwy616 寫道:
如果鍾意睇經鬆

瑪瑙宮

好媽媽勳章

夢幻情侶係韓劇定日劇 ??

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

最近係 "無線收費台" 睇咗套 "狐狸小姐你想點?" 好好笑 , 好似 "我係金三旬", 女主角雖然唔係靚女, 不過演技好得

侯爵府

HELLO 小姐原來未做完,唔怪得我昨日去睇唔見啦。
我都幾鍾意宫入面個兩個王子,遲d一定要入貨。

hwy616 寫道:
如果鍾意睇經鬆嘅韓劇不如睇夢幻情侶幾好笑O家, 遲O的就要入HELLO, 小姐, 韓國做到第12集, 係MY GIRL 個李多海做女主角, 幾好睇, 重有係魔女幼熙, 卡士夠勁, 有宮O個個2王子, 豪杰春香個夢龍, 甜蜜間諜個鬼仔, 新進社員個韓佳人, 這兩套必入.

侯爵府

無線收費台幾多錢一個月呀?係唔係長期有好片睇呀?
有線近排都冇出過新劇,如果唔係平日要睇財經節目和睇吓新聞台的話,真係cut咗去好過。

cmsm 寫道:
最近係 "無線收費台" 睇咗套 "狐狸小姐你想點?" 好好笑 , 好似 "我係金三旬", 女主角雖然唔係靚女, 不過演技好得

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

大約$128啦, 不過好似如果join埋now會抵d, 佢依家有一個台專播 日劇 & 台劇 & korea劇, 新唔新就唔知啦, 不過全部都係會先左 收費台播完 先會再係 無線播囉, 好似依家套 "白色巨塔" 好耐之前已經播咗啦

無線收費台幾多錢一個月呀?係唔係長期有好片睇呀?
有線近排都冇出過新劇,如果唔係平日要睇財經節目和睇吓新聞台的話,真係cut咗去好過。

[quote]
cmsm 寫道:

[/quote]

侯爵府

噢~~我睇咗宮S,真係 入面2個皇子唔得,感情戲唔得 ,宮內鬥爭太多,女王氣勢唔夠......如你鍾意宮,咁宮S會極度失落

侯爵府

韓劇,不過我會推薦"吳達子的春天"
chickenwing2006 寫道:

禁止訪問

男爵府

chickenwing2006 寫道:

夢幻情侶係韓劇, 如果想睇輕鬆嘅日劇可以睇 my boss my hero 這套真係勁攪笑

複式洋房

最近睇左套'達子的春天', 唔知係咪男主角太'木', 成套劇結左局都唔覺男女主角d感情好深 ?-( 反而另一pair仲好睇好多. (純屬個人意見 :lol: )
另外睇左套'至尊玻璃鞋', 都係麻麻地. 近排睇左幾套台劇都覺得比較無無聊聊. '花樣'頭段都幾好笑, 算係好d啦.

'夢幻情侶'有劇情得黎又幾好笑, 值得一看

侯爵府

'夢幻情侶' 好好睇呀,又清新.

日劇My Boss My Hero個人覺得一般,未睇'交響情人夢'就睇啦.
行到水窮處 坐看雲起時

侯爵府

cmsm

白色巨塔我冇睇呀,無綫一個星期先至播一集,就算幾好睇都變唔好睇啦。

侯爵府

我買宫S果陣其實隔離都有個C9同我講,佢話:唔好睇架!!! 不過到最後都買咗。扺死........... 都買咗啦,剛剛睇咗一集。

:-( :-( :-(

hola 寫道:
噢~~我睇咗宮S,真係 入面2個皇子唔得,感情戲唔得 ,宮內鬥爭太多,女王氣勢唔夠......如你鍾意宮,咁宮S會極度失落 [quote]
[/quote]

首頁

尾頁

跳至