影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

Re: 最近你哋煲緊邊套韓劇? 有邊套好睇呀?

CICISASA

又煲,已經「熟」啦喎,係唔係煲到好入味啦。

我剛剛睇完「宫s」,好心d演員背吓一兩句英文對白啦,又話係王室貴族,個女皇帝又話係外國留學,但係對住個外國教授一律都係講韓文,d對話成日一句韓文一句英文,超奇怪。

侯爵府

仲有呀,覺唔覺男女主角咀咀果場幾冇啦啦~~完全冇feel
fishballbaby 寫道:

我剛剛睇完「宫s」,好心d演員背吓一兩句英文對白啦,又話係王室貴族,個女皇帝又話係外國留學,但係對住個外國教授一律都係講韓文,d對話成日一句韓文一句英文,超奇怪。

珍珠宮

Ki-ki 寫道:
fishballbaby:

我禽日打俾個朋友諗住問佢借「我係金三珣」, 佢都有同我講而家有線做緊, 仲配埋廣東話, 仲係開始左2隻左右, 所以我即刻番去錄左佢慢慢睇.

個女主角叫咩名呀? 都唔靚o既?

金三珣, 原名金宣兒...

侯爵府

O Tks hola,

Next week I will go there to look look

侯爵府

fishballbaby

No La, never will be done <熟>每次都有新感受 :-(

不過都睇完<葡萄園的男人>,果然女角更有發揮機會,遲D睇<魔女幼熙>但煲完<宮>先

洋房

<宮>......正

睇完<魔女幼熙> 好正啊! 入面d 歌好 好 聽, 好鍾意入面啲主角

<葡萄園之戀> 睇緊.

開始上引...........

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

近排工作忙到,借咗幾套韓劇都唔得閒睇呀﹗ :-( :-( :-(

大宅

煲緊Hello小姐!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

係呀,只係兩個咀唇一碰就定咗鏡唔「旭」,又點入戲喎。

e家我煲緊一套台劇,「街角遇到愛」,睇完再煲翻韓劇。

hola 寫道:
仲有呀,覺唔覺男女主角咀咀果場幾冇啦啦~~完全冇feel [quote]
fishballbaby 寫道:

[/quote]

侯爵府

煲完<宮>lu 今日開始煲<魔女、幼希>0k bor

大宅

我都睇完宮啦~ 依家睇緊 [魔王]

複式洋房

我又發現到..有一套新韓劇好睇架!!
(天空之城)崔智友�李政宰..做架..
岩岩睇完第一集..ok好睇呀..都係講機場果d野..都幾吸引我去睇
之前阿崔姐做親都係喊苦喊忽..真係睇到人煩..
宜家做呢套..完全唔覺佢會又喊包上身(暫時第一集唔幾以後幾集會唔會 )

珍珠宮

Re: 最近你

路過搭傘~~今日海關掃北角, 如想買碟, 我諗要過一排喇

有料再報

大宅

侯爵府

我仲想這兩day去入貨,好彩有你報料,如果唔係白行一次,我要由粉嶺搭車去北角,好遠........

Thank You 哂!

monmonpupu 寫道:
路過搭傘~~今日海關掃北角, 如想買碟, 我諗要過一排喇

有料再報

侯爵府

我今日要去北角會路過去看看,再話比大家知物情況

大宅

me too 不過好無聊呀?

小甜 寫道:
煲緊Hello小姐!

別墅

係! 無 my girl 錦好睇, 不過, 個男主角好過 my girl

依家睇緊魔王, 幾好睇, 無乜悶場, 好鍾意睇朱智勳

catthinmom 寫道:
me too 不過好無聊呀?

[quote]
小甜 寫道:
煲緊Hello小姐!
[/quote]

珍珠宮

HYT 寫道:
係! 無 my girl 錦好睇, 不過, 個男主角好過 my girl

依家睇緊魔王, 幾好睇, 無乜悶場, 好鍾意睇朱智勳

AGREE AR~~
Hello 小姐個男主角叫李智勛, 以前睇美妙人生(佢做第二男主角)已經有D印象, 尼套劇係比MY GIRL 悶呀 不過都算唔錯...可以留意下做俊英既美男子..

'宮'大王子朱智勳真係 好有型呀....

侯爵府

北角仙X買五送一 好多人

首頁

尾頁

跳至