母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

請問餵人奶餵到乳房痛!會去邊到睇醫生呢?

各位媽咪,我已經痛

男爵府

Re: 請問餵人奶餵到乳房痛!會去邊到睇醫生呢?

你個婦產科醫生

大宅

醒目開學勳章

我個婦產科醫生要睇佢,起碼要等一個月喎!

男爵府

你同姑娘講你個case 佢會比你看的, 正如你陀bb時忽然病了, 唔通個e 生唔理你咩.

大宅

go to the maternal and child health center (public clinic). they also look after BF mothers! i went there many times.

大宅

趴地熊:

之前我都係咁, 睇咗我姑9個e生1次就好返la, 呢個e生好支持人奶媽媽架, 佢太太都係餵人奶, 你要就pm我啦!

複式洋房

would you please send to me too?

my e-mail is [email protected]

thanks a lot!!

v

別墅

請問點解會痛到睇醫生呢?
girahei 寫道:
趴地熊:

之前我都係咁, 睇咗我姑9個e生1次就好返la, 呢個e生好支持人奶媽媽架, 佢太太都係餵人奶, 你要就pm我啦!

大宅

醒目開學勳章

girahei,

唔該晒你呀!!!
please check pm!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊