跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 請問有無住土瓜灣

我啱啱初到貴境,唔知你地有冇暑期班介紹呢?

男爵府

hi,
亞囝e+14個月都想同佢報n1. 請問太陽島係全日定半日嫁?

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

yikmeim:
太陽島兩樣都有

男爵府

我昨日先正式搬去土瓜灣住,囝囝8月開始番美雅育嬰院,係度知道好多關於小朋友番學既嘢,如果第日有啲問題都要請教你地先得

Joly -- 仔仔 6歲
召藥師 -- 大仔5歲半多d,細女3歲
feitata -- 囡囡 10mths (新城中心 - 不是全職mama)
fanny --囡囡19mths (9月 come to 偉恆昌 - 不是全職
bread -- 囡囡 2.5歲 不是全職
^QQ^--囝囝3歲半.囡囡12個月
wisekid--囡囡快5歲
雪~bb--仔仔3mths
babyhowie--囡囡11歲,囝囝4歲(全職媽媽/兼職保母)
TakaraTomy--囝囝快5歲
mommy2003-- 囝囝3歲半.囡囡11個月(半職媽媽)
ANN_LAU-- 囡囡9.5mths
蛇媽媽:大囝6歲,細囝13個月(在職媽媽)
cy1203 : 囝囝10個月 (在職媽咪)
wawawaiii:仔仔 3歲 全職媽媽
維豬豬 :仔仔 20個月 (半個在職媽咪)
bbfish : 囡囡18mths (Hunghom)
tammy:囡囡31.5mths,仔仔12.5mths 全職媽媽
喧嘩:囡囡就黎四歲 (在職媽媽)grandwaterfront
chunkiuBma: 囝囝17.5mths (在職媽媽)

男爵府

chunkiuBma:
唔使客氣喎,多d上來交流下.
暑假.....咁就過咗一半啦.

男爵府

BK Milk勳章

男爵府

BK Milk勳章

原來你過左黎呢度,維豬豬張相好靚仔喎.

男爵府

係咩?好靚仔咩?真人仲靚仔呀.
我係個電腦白癡,張相係町幫我整ge,你幾時得閒出來呀,上個星期我同町去左傲雲峰游水呀,兩個豆丁都不知玩得幾開心.

唔...睇落張相又真係幾靚仔喎,如果我後生35年都想嫁俾佢

洋房

哈哈…我都算全職啦!!不過我剛剛搬走了!之前住SKY TOWER!不過依家都成日返去

男爵府

UPDATE

Joly -- 仔仔 6歲
召藥師 -- 大仔5歲半多d,細女3歲
feitata -- 囡囡 10mths (新城中心 - 不是全職mama)
fanny --囡囡19mths (9月 come to 偉恆昌 - 不是全職)
bread -- 囡囡 2.5歲 不是全職
^QQ^--囝囝3歲半.囡囡12個月
wisekid--囡囡快5歲
雪~bb--仔仔3mths
babyhowie--囡囡11歲,囝囝4歲(全職媽媽/兼職保母)
TakaraTomy--囝囝快5歲
mommy2003-- 囝囝3歲半.囡囡11個月(半職媽媽)
ANN_LAU-- 囡囡9.5mths
蛇媽媽:大囝6歲,細囝13個月(在職媽媽)
cy1203 : 囝囝10個月 (在職媽咪)
wawawaiii:仔仔 3歲 全職媽媽
維豬豬 :仔仔 20個月 (半個在職媽咪)
bbfish : 囡囡18mths (Hunghom)
tammy:囡囡31.5mths,仔仔12.5mths 全職媽媽
喧嘩:囡囡就黎四歲 (在職媽媽)grandwaterfront
chunkiuBma: 囝囝17.5mths (在職媽媽)
yikmeim: 囝囝15個月 (全職媽咪)

民房

喧嘩:

我個仔間補習社都幾好,補左幾個月有人接放學,有需要PM我

禁止訪問

男爵府

但係我個女都未夠四歲,我諗唔需要補習掛,幾時補到老ar?
原文章由 BB計劃2007 於 07-6-29 21:07 發表
喧嘩:

我個仔間補習社都幾好,補左幾個月有人接放學,有需要PM我

男爵府

原文章由 BABY.QQ 於 07-6-28 11:46 發表
哈哈…我都算全職啦!!不過我剛剛搬走了!之前住SKY TOWER!不過依家都成日返去

點解你搬走左呀,呢幾日我睇緊樓想搬過去SKY TOWE,
你覺得好唔好住呀.

禁止訪問

男爵府

個bk又由前面睇返落來啦,係咪傻ga,尋日明明改返由後面睇返前面ga,咁樣好唔方便.
支持舊版.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原文章由 hamburghkg 於 07-7-6 16:16 發表

Hi 維豬豬,

你要去返編輯個人資料 然後改
回覆顯示 新的在前
就OK! 希望可以幫到你!

唔該晒你呀,已經搞定左啦.
咁樣方便好多呀.

男爵府

原文章由 維豬豬 於 07-6-18 07:12 發表
hi:
我係維豬豬mami,仔仔而家20個月,讀緊美雅嬰幼班上午班,
啱啱開始煩緊n1轉唔轉校,睇到大家ga講法更加慌,
不過我個仔係細仔,而家轉校只係讀半年又要再轉校讀k1,會唔會唔係幾好呀?因為我心水ga ...

維豬豬,

我囡囡也現在讀緊美雅全日N1,我也覺美雅不是太好,但因好多個人問題没同佢轉校, 但近來太多人同我講嘗試同囡囡轉校, 同囡囡爭取好的學校環境. 因現在好的學校已滿,只可等waiting list, 我也後悔上年冇同囡囡報定學校. 所以妳可考慮同囝囝搵間好啲學校, 因以美雅的學費出面可以搵好多好過佢的學校.

首頁

尾頁

跳至