想生BB

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

Re: 有邊位姊妹係睇完中醫,調理完之後bingo架?

123onebaby,
Congratulations! 睇兩個月就有bb,好快呀!!!
我想問你睇中醫之前,試左幾耐?
同埋,睇中醫既時候,中醫又無話你既身體狀況係點?

大宅

Pekkle168 寫道:
vancouver

個中醫有沒有電話,請PM我

Quarry Bay MTR A exit
10 Hoi Kwong Street
鍾愛瑩

hope it helps good luck!

複式洋房

ricehomeyl

請問你在元朗那間中醫睇呀?

另外想問, 在睇中醫前try左幾耐唔得先去睇中醫呀?

唔該

ricehomeyl 寫道:
我都係在元朗睇佐中醫差不多 3.5個月就 BINGO . HEHE.....

別墅

可否PM你的中醫資料給我?Many thanks!!

大宅

ywmt,
pm左你,請checkcheck!

別墅

hi 鬆弛熊,

請pm個中e資料比我...many thks!

大宅

pm左你,請check check!!

民房

Dear 鬆弛熊,

May I have those information of your recommended Chinese doctor ?
Many thanks

Cheers

侯爵府

好媽媽勳章

vancouver 寫道:
[quote]
Pekkle168 寫道:
vancouver

個中醫有沒有電話,請PM我

Quarry Bay MTR A exit
10 Hoi Kwong Street
鍾愛瑩

hope it helps good luck![/quote]

vancouver,

請問果位ec是否婦科?
你睇咗幾耐bingo?
thanks!
[fly/imgIMG_4704 - 捷徑]

大宅

pm左你地,請check check!

別墅

Dear sisters,
I tried for about 2 yrs and saw the Chi doctor in YL for about 3 mths, but still not bingo. And I don't know why my M comes earlier than b4. First 27/28. Now 23/24. I want to cry. Can any sisters suggest other doctors to me?

大宅

pegpeg,
你個中醫,係咪朋友介紹?? 你有無問個中醫點解會咁? 會吾會食多幾次會好d??
我pm我既中醫比你,你參考下,不過我都係睇左兩次咋! 仲試緊!

別墅

Sorry, bear bear. I can't get it. I only got a lot of email from you. Can you send it to me again? 100 thank you.

洋房

Hi 鬆弛熊,
可否email給我[email protected]
thanks

kcafa

民房

可否pm我中醫資料呀 ?

大宅

pegpeg,kcafa, sillyoldbear,
pm左你地,請check下!

民房

Hi 鬆弛熊,
可否PM給我, Thanks a Lots!!!! :lol:

大宅

我當年都係睇中醫調理身體2個月(中間完全無病, 好精神), 之後就有咗依家呢個女, 阿女已經2歲半, 由出世到現在身體都好好(touchwood), 仲好聰明, 成日咀gel gel, 所以我十分相信, 如果打算要bb, 之前一定要養好身子, 到bb出世時身體都會健康d, 你都湊得舒服d啦.
沈師奶

洋房

可否 PM 中醫資料給我 .

Thanks!

民房

首頁
12345...10

尾頁

跳至