想生BB

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

Re: 有邊位姊妹係睇完中醫,調理完之後bingo架?

鬆弛熊,

我都想要中醫既資料呀, 可唔可以pm 俾我呀? thanks

洋房

can u pm ec info to me? thanks alot

別墅

努力,身子好,就會機會大d咖啦,祝你快d成功
Imagist 寫道:
本來今次係食"谷卵胞"藥,但醫師話等我遲些cycle短些才食. (上個月35days) 佢話機會好微,唔好"晒"錢喎!
so 今次食調理身子嘅藥先!
不過希望今個月"中"啦! 就算唔"中",個cycle希望調到28-30days左右啦!

複式洋房

Imagist 寫道:
本來今次係食"谷卵胞"藥,但醫師話等我遲些cycle短些才食. (上個月35days) 佢話機會好微,唔好"晒"錢喎!
so 今次食調理身子嘅藥先!
不過希望今個月"中"啦! 就算唔"中",個cycle希望調到28-30days左右啦!

Imagist,
你睇咗幾耐可以調到咁理想呀? 我的cycle 也是35 days, 我睇咗成年,都係咁上下,有時仲差咗tim..
可否介紹你的中醫給我? Thx!

大宅

各位姊妹,
pm左你地,如果無的話,可以pm我或留言!

子爵府

醒目開學勳章

superpiggy,

我睇咗一個月多d,今次食第四次藥啦!感覺身體精神咗!訓得好咗! 妳睇咗咁耐都沒有好咗,就應該轉睇第二個啦! 可能個中醫同妳唔夾呀!其實睇一個中醫大約half yr就知啱唔啱妳ga啦!

我pm咗比妳啦! 妳試吓啱唔啱妳啦!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Can you please pm me? i also live close to kln city. & i just 小產..want to 調理下..
Many Thanks.
Imagist 寫道:
各位姊妹:

我依家睇咗中醫一個月,係朋友介紹,我朋友個friend有40歲,造人10年都唔成功(人工受孕&中西醫)之後佢睇咗呢個中醫後唔夠一年就有咗啦!仲四年抱兩tim! 我睇咗後覺得身體好咗,以前差不多晚晚失眠,上床後要一小時後先訓著但會醒幾次,so精神不是很好. 但依家上床大約15mins就訓著仲好"林" tim! 佢係專醫婦科&不育症. 在kowloon city是樓上舖. 一個月食 3個療程,(經期前,經期後&排卵期),每個療程食4日中藥.每個療程$460. 佢話當調理好身體後就會食一個特別療程可以谷卵胞,可以令卵子変大.

醫師話我下個week可以食谷卵胞療程,我唔知食唔食好?!
第一,我覺得好似太早食這療程,好似太心急&刻意!(我只有30歲,只是trial咗兩個月造人) 第二,驚咁快用這方法,到時唔得就唔知點! 第三,這療程要$1080,都幾貴!

我老公話唔好太刻意!其實佢好恨有bb,但佢驚我壓力大 & 飲中藥辛苦, so時常叫我唔好太心急,話我地咁後生,仲有時間!
但我就想快些生bb!

我唔知食唔食好?!請大家比些意見!
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

複式洋房

我上次生個女前去有睇中醫, 試第一次就Bingo, 但我上星期9wks小產,之前冇睇中醫, 所以我都係睇返中醫喇。重有我個中醫話飲海馬湯係生B湯, 我都覺係。我2次有左都有飲。
Kamei

複式洋房

鬆弛熊

可否PM給我,THANKS!

CAKE

民房

可否PM你的中醫資料給我? THX :lol:

子爵府

醒目開學勳章

WINCAT,

已經pm咗比妳啦! check check 啦!

複式洋房

Imagist,
咁你調理中使唔使介口呀? 或者多食啲什麼?

子爵府

醒目開學勳章

superpiggy,

醫師話我底子差,體內有好多火&濕熱, so要介口. 例如:海鮮(my favourite! ) &熱氣濕熱嘢!我好為食gar! so都幾辛苦! :cry: 佢話唔好食咁多寒涼,生冷嘢,會對子宮唔好!會容易小產gar!

醫師話食花膠最好呀! 我都鍾意食呀!

大宅

我之前工作壓力大,底子差, 個個月睇醫生, 之後睇中醫, 用冬蟲草磨粉早晚沖水飲, 飲左幾個月, 再過2個月就有左啦, 不過飲左5千幾蚊
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

別墅

海馬湯用咩一齊煲呀,要點飲法,一星期幾多次呀?
Kamei 寫道:
我上次生個女前去有睇中醫, 試第一次就Bingo, 但我上星期9wks小產,之前冇睇中醫, 所以我都係睇返中醫喇。重有我個中醫話飲海馬湯係生B湯, 我都覺係。我2次有左都有飲。

民房

可否PM你的中醫資料給我? THX

複式洋房

Imagist,
係呀..咁你聽話啲喇~唔知你鍾唔鍾意食零食,朱古力都好濕熱架! 要bingo,無法子啦,都要忍下口...

複式洋房

sayuri,

係就係貴啲~不過磨粉沖水飲又幾方便喎! 咁你飲咗2個月,感覺點架?
有時都想買膠囊裝,不過太多牌子,都唔知點揀...

sayuri 寫道:
我之前工作壓力大,底子差, 個個月睇醫生, 之後睇中醫, 用冬蟲草磨粉早晚沖水飲, 飲左幾個月, 再過2個月就有左啦, 不過飲左5千幾蚊
該用戶已被刪除

大宅

各位姊妹,
pm曬你地喇!
lee排公司好忙呀! 想上下bk都上吾到,吾好意思咁遲先pm你地,如果收吾到,pm我,或留言!!

首頁
45678...10

尾頁

跳至