單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 lalacat 的帖子

坦白講晒自己嘅嘢,再睇吓對方點先啦!

禁止訪問

侯爵府

july2011 發表於 13-12-13 22:13
Same for me. No way
可能我自己己經有個仔就真糸吾想在湊多一個!細10年!呢D男人就算對我好,他亦有大把誘惑!所以我情願觀賞,亦吾想擁有!

侯爵府

而家揀男友
大我5年以上就ok!細我10就no way

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

酸棗仁 發表於 13-12-13 17:57
伯伯講兩個故仔你聽吖 : -
多謝伯伯講左兩個咁精彩的故仔,不過應該吾係我諗左,只係我講小左。
果個男仔用左一招"陽光Lemon Tea廣告"~扮乜咁橋呀,一齊走。(其實我見到佢跟住我)
而且我估吾會有人約個只見過幾次面,講過2次野的女仔聖誕節單獨看燈飾。
(呢D大節日一定陪情人,親人,大班friend一齊過的)
另外一點就係我現在都有一個細我5年的男仔追我。

伯伯:復活節除了要帶復活節兔,仲要食復活節蛋呀。

別墅

引用:Quote:原帖由+LALA989+於+13-12-13+發表自

原帖由 haydenden1023 於 13-12-13 發表
還依靠別人給自己安全感。。

如果我戶口多個零,就會有實在嘅安排感
我所指的安全感是外貌及身體上的!

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我未生仔之前是單身既,過往我有幾個男朋友,全部都細過我5年以上,最初都覺得好好玩又開心,但耐左我就好似要照顧細佬咁樣樣要百般千就佢,仲要受埋佢地D皮氣,愈耐愈令自己辛苦.
現在自己有埋小朋友了,仲搵過細過自己既,不但唔會減輕妳付膽,而且仲要揍多個.
如果係我真係唔想要啦!連起初玩下都唔想.怕怕了.

lalacat  有道理,要照顧多個人真係幾煩下。  發表於 13-12-15 23:38

禁止訪問

男爵府

其實都要看對方的成熟情度來看的, 我男友都細我5年以上, 本來我都以為自己係接受唔到,因唔想像湊囝,起初發展時都會成日想自己大過佢這個問題,但相處下去,慢慢就沒有了這個問題了,而且他還很照顧我同囡,所以其實要看對方是怎樣性格的人!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至