自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:+部三叔手機更新完,啲電快用哂,whatsapp

原帖由 Mazingbaby 於 13-12-18 發表
部三叔手機更新完,啲電快用哂,whatsapp短片俾人變左藍色 想點啊!?

...
係呀,我都收到藍色短片

子爵府

大廚勳章

回覆:更新了的三叔電話

咩版本?我用緊4.3冇事喎!我用note 3

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都覺得勁食電...
但覺的好用左, 係用某D APP會用唔到...
我同老公UPDATE左, 都覺得OK~
사랑합니다.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

milktealai 發表於 13-12-18 16:31
我啋咗佢呀後悔得要死
我好少唔啋架

但今次太多人話唔好

寶石宮

引用:Quote:milktealai+發表於+13-12-18+16:31+

原帖由 sasa0208 於 13-12-18 發表
我好少唔啋架

但今次太多人話唔好
你唔提我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

milktealai 發表於 13-12-18 17:26
你唔提我
唔提你都應該get到架

唔通我地已經失靈

子爵府

我部死埋

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

D電好快無

侯爵府

我唔敢更新

男爵府

我update左之後張記憶卡讀唔到

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

我update左又無呢d問題啵,仲覺得update後順左

⋆☆知足常樂

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:美好+發表於+13-12-18+08:26+啲電簡

原帖由 fannychan1213 於 13-12-18 發表
X2~尋日仲衰。。明明話有18%電。。突然自動關機。。開唔返。。返屋企叉電。。一叉竟然即刻顯示有3X%電? ...
係呀,好詭異,明明尋日晌街冇電到自動關機,到我一叉返,有60%喎,以為有

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:之前充電好快咖,吾知點解而家放電超快,充

原帖由 Mazingbaby 於 13-12-18 發表
之前充電好快咖,吾知點解而家放電超快,充電超慢。,我用緊note2
我都是一樣

男爵府

之前聽好多朋友講都話係note 2, up左之後就係咁, d電叉極都唔滿, 開機又死機, 用開既野又唔知點解亂晒籠~

大宅

引用:我update左之後張記憶卡讀唔到

原帖由 maggielmy 於 13-12-18 發表
我update左之後張記憶卡讀唔到
咁大穫

男爵府

引用:Quote:原帖由+maggielmy+於+13-12-18+發表

原帖由 catthinmom 於 13-12-18 發表
咁大穫
係呀!佢話損毀左咁岩我早幾日晒左相,跟住updated就short左啦

寶石宮

引用:Quote:milktealai+發表於+13-12-18+17:26+

原帖由 sasa0208 於 13-12-18 發表
唔提你都應該get到架

唔通我地已經失靈
我哋要見多啲至得喇

象牙宮

引用:Quote:原帖由+sasa0208+於+13-12-18+發表唔

原帖由 milktealai 於 13-12-18 發表
我哋要見多啲至得喇
未聯上

大宅

引用:我note+2+,+更新後慢到c,+電又去得快,唯有

原帖由 TobiMom 於 13-12-18 發表
我note 2 , 更新後慢到c, 電又去得快,唯有重新原廠設定
Reset過d野會唔會無哂

大宅

好彩看看這裡。幸好沒啋佢update部機。

首頁

尾頁

跳至