跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問屯門區有無d playgroup 係星期六,日上堂

各位 :
請問有無人知屯門區近市中心附近有無d playgroup 係星期六或者星期日玩的,(大約兩歲)有無得試堂同埋價錢如何?

tks.
daisy :lol:

男爵府

Re: 請問屯門區有無d playgroup 係星期六,日上堂

Playplus and letterland are also have a playgroup on each sat.

複式洋房

Re: 請問屯門區有無d playgroup 係星期六,日上堂

hello_mimi :
請問有沒有Playplus and letterland 的聯絡電話 & 地址 ?

TKS.

DAISY :lol:

男爵府

playplus 3579 8600

letterland 2618 5020

大宅

我囝囝之前係"栢麗廣場" 的 "天才兒童藝術協會" 讀左二年, d 導師好好架, 好有愛心, 我囝囝返k1 開始先無讀咋, 不過到而家仲成日話要番去探miss, 你可以去參觀下,
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

民房

ywca 幼兒學校, 係安定村 電話24580578

侯爵府

letterland 2618 5020, www.letter-land.com

有免費試堂.

別墅

有冇playplus個website呀?

洋房

Hi celia_ip ,

請問那"天才兒童藝術協會"的收費怎樣?

celia_ip 寫道:
我囝囝之前係"栢麗廣場" 的 "天才兒童藝術協會" 讀左二年, d 導師好好架, 好有愛心, 我囝囝返k1 開始先無讀咋, 不過到而家仲成日話要番去探miss, 你可以去參觀下,

伯爵府

chan328 寫道:

letterland 2618 5020, www.letter-land.com

有免費試堂.

係邊架

侯爵府

aat 龙成花园.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

fanfanlau 寫道:
有冇playplus個website呀?

pls click it:play plus

首頁

尾頁

跳至