自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

民房

大家認為我的不合法夫妻關係應該可以一世嗎?

簡單講我不是我丈夫的合法妻子,但我本人不認同我是人家的 "情夫, 或二奶". 我和我丈夫非常相愛, 但可能你們一定問咁他的合法妻子點呢? 你們一定認定我破壞人地啦!!! 但是實上, "不是". 我們一起差不多有8年多, 以前反叛,在這幾年我都做過令大家的感情關係破烈, 所以end up本來這個女人早已同我丈夫分開左十幾年而因為破烈期間叫返佢回來!!
期後我們服合,之後我不用講你們應該知道發生什么事......就是二個女人都不知情!!!!!
講真他一直都深愛我, 需然他一直對我講大話. 而一日比我發現到是在上年尾見到他們拖住手行街....
毎一個人都是自私, 簡單說:在他立場他二個女人都要….. 咁現在我唯有要強迫自己去接受個女人. 大家合作, 一世去忍瞞她… 我老公非常辛苦, 天天要為我而講大話, 他愛我甘心去做. 一個會負責任的人不是世俗說 “有二個女人就會享受齋人之福”.
有一晚比我在 XXX 地鐵站第二次見到佢地, 當時我心好不開心和想是否比自己有個解决去比她知? 我好辛苦, 我只知要我丈夫一生一世就要合作!!! End-up(企左佢附近,啤住她!) 個女人都唔知我是誰@@@
我想同他一生一世, 但好難去喜欢個女人, 我老公想大家事為一家人, 一起同甘共苦, 但個女人一世都唔知, 我角色是非常蝕底...
希望你們比下意見!!!! :-(

珍珠宮

Re: 大家認為我的不合法夫妻關係應該可以一世嗎?

gigimami 寫道:
講真他一直都深愛我, 需然他一直對我講大話. 而一日比我發現到是在上年尾見到他們拖住手行街....

傻女,佢深愛你就唔會講大話啦
呢 d 咁自私o既人,算吧啦,醒下吧
人家有名有份,你好蝕低,到你人老珠黃,有日話唔要你,你咩都無 合作..... 只係安慰自己o既用詞
姐妹,及早抽身吧
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

醒下啦!講大話既男人..............會有幾愛你
順順利利 大吉大利       

民房

Thank you!!!! 本人好想個女人知有我, 但我不可以背叛他!!!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

你信佢呀?佢愛你會要你咁委屈?
佢要你幫手瞞佢老婆,仲要當一家人?
係因為佢顧佢老婆既感受,
唔想傷害佢,愛唔係靠把口講既,
論愛,我覺佢愛佢老婆多D 喎!
你既感受佢可以漠視,有幾愛你呢?
呢個男人真係睇得電視多?
當自己係唐仁佳?你做大契定細契? ?-(

男爵府

佢係愛你既又點忍心要你受委屈呢?你而家都知道佢有另一個,仲想兩個都要,你咁都仲忍得佢?唔好咁傻啦!佢係真心愛你既就一早同你結婚生仔啦!而家你知道佢有第二個,仲會有時見到佢地一齊出街拖手仔,你咁都忍得佢?另外個女人根本一d都唔知情,佢冇錯架,你啤佢都冇用,有問題既係個男人,比我就唔理咁多,及早抽身,再踩落去只會浪費自己既青春,點解要咁委屈自己呢?

別墅

同意,亦希望樓主唔好用這個女人,那個女人嚟形容你所謂"你老公"嘅太太,唔好覺得係佢太太欠你,你有無諗過係你破壞人地個家庭...就算個男人點呃你都好,你咁大個人,唔識諗嘅咩,大家都係女人,比你依家同到呢個男人一齊,將來又有第二個"你"出現..你先會明白做人太太嘅感受...依家呢個世界就係太多你呢D人...唔好再比咁多籍口自己啦唔該...
cherry=.=   :-(

禁止訪問

子爵府

不如你問下你自己可唔可比忍受一世啦!
人地弟時可以分身家,你有冇?
人地叫セ太,你有冇?
人地可以光明正大拖手仔,行街街,你就見到佢地拖手仔都唔敢出聲!
過時過節你重要讓番個老公比人!
呢個男人咁對你,你重可以忍?

子爵府

不如你問下你自己可唔可比忍受一世啦!
人地弟時可以分身家,你有冇?
人地叫セ太,你有冇?
人地可以光明正大拖手仔,行街街,你就見到佢地拖手仔都唔敢出聲!
過時過節你重要讓番個老公比人!
呢個男人咁對你,你重可以忍?

民房

係,點講個女人無錯. 我老公是自私, 是否一世都要輸蝕比個女人???
該用戶已被刪除

男爵府

點解佢唔俾佢老婆知?對你好唔公平wor???
點解佢結婚時簡既係佢老婆唔係你?
點解佢唔可以為你而同佢老婆離婚?

原因得一個!佢愛佢老婆多過愛你!你只是佢玩物!食之無味(所以唔簡你!)棄之可惜先留你係身邊咁耐乍!俾佢甜言蜜語呃你咁多年,你身邊一定大把人反對嫁啦,但你咁都唔醒?佢老婆有乜理由咁多年都發現唔到呀?好大可能佢只不過唔出聲,知道你玩唔出咩花樣,佢同你鬥緊乍!你永遠係大輸家除非佢老婆讓俾你!

大宅

簡單d啦 ~
唔開心就同佢講
佢係愛你就唔會俾你唔開心啦 !!!
講左出黎
你估佢老婆開心咩 ?
佢老婆咪又係唔開心
佢愛佢老婆
咪叫你合作囉 !!!

禁止訪問

珍珠宮

係,點講個女人無錯. 我老公是自私, 是否一世都要輸蝕比個女人???

難為你仲叫佢"老公",佢係你老公就離婚係你身邊啦
唔想輸,你叫佢離婚lor,你睇佢肯唔肯
肯o既就恭喜你!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!
該用戶已被刪除

民房

他不會,他話個女人咁信佢, 他做不出 wor... 簡單二 個都愛!!!1

別墅

請恕我直言, 到目前人地始終都係合法夫婦, 名正言順, 他既然要你忍受, 要你容許他, 看得出他非常重視他的太太感受多於你. 你只不過係一個無名無份的情婦, 你想比佢太太知你的存在, 跟本是錯的想法, 無謂破壞別人家庭了, 你抽身吧, 無謂令自己咁痛苦. 呢個男人愛你極有限.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

gigimami,

輸蝕 如果你一世都係咁...我就真係覺得輸蝕囉...如果我係你...我情願自己展開另一個新生活...要話比對方知...唔係冇佢唔得...要話比對方知...我要活得比你好!! 做女人要自強...唔可以比男人睇死...唔好比自己沉淪...你做到呢點...你就係WIN!! 唔單止WIN左佢...更加WIN左自己...因為你只係失去左個唔係真正愛你既人...但係就得番自己既尊嚴同勇氣!! GO!! GO!! GO!! ADD OIL!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至