跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 唔知生得未-0-,,幫下我,,

我今日發現底褲上有一點紅, 係唔係生得啦, 我上一之都試過有幾點紅係底褲啦, 不過咁岩產檢, 醫生話冇事. 咁而家我可以點做 :-(

大宅

唔洗咁擔心既,,
咪等多陣睇下有冇事囉,,
真係有就即刻去醫院吧,,
去到未生得咪最多俾人趕返出黎,,
好過自己驚呀,,

珍珠宮

公立醫院我就唔知有無得打痳醉針, 我上次問過我個醫生上一胎係幾時打痳醉針, 因為我自己都唔知道! 佢話係剪會陰之前打! 我上一胎的確係剪會陰同聯針都唔痛, 可能加上我又有聞氣啦 :lol: 不過我而家都好驚呀!!

cass0918 寫道:
支痳醉針係剪會陰時打定係聯針時打呀..
係咪又係打左等於無打呀...我都好驚呢一part呀,,, :-(

別墅

唔知公立醫院有無得聞氣呢??
點樣至要聞氣呀..聞左係咪真係可以減輕痛楚呢

大宅

聽媽咪講話聞氣會唔知自己個人做緊咩,,
好似wing wing地咁啵,,
咁我諗咁樣應該可以減輕痛楚掛-0-,,

大宅

lvtle 寫道:
聽媽咪講話聞氣會唔知自己個人做緊咩,,
好似wing wing地咁啵,,
咁我諗咁樣應該可以減輕痛楚掛-0-,,

係呀~我上一胎咪全程聞氣囉~真係會唔知自己做緊咩架~連我身邊既人同我講過d咩我都唔記得喇~我到生完先知姑娘幫我將d私人物品放左係locker....我諗左好耐都唔記得幾時將我d野放入locker到~哈哈~~

別墅

咁點至要聞氣呀..係咪要申請架

大宅

好似唔洗申請架-0-,,
應該一定俾你聞架啦..

別墅

咁都好d...如果唔係痛到暈都唔知點算好,,haha :tongue:
lvtle 寫道:
好似唔洗申請架-0-,,
應該一定俾你聞架啦..

大宅

唔使申請架~佢會比您聞架~不過我有聽過其他bk 媽媽講過話試過太多人生仔,搞到連笑氣都唔夠....所以搞到佢冇得聞...
我上次除左聞氣之外,姑娘仲會幫我打止痛針...(不過個人覺得冇咩用...~.~")

大宅

cass0918:
我都係6月o係屯門生,但係我聽人講屯門醫院得一間房有笑氣,要咁
[/ult]

大宅

止痛針係咪要同佢講先會俾你打架??,,
如果唔要求係咪唔會幫你打@o@??

別墅

得一間房有得聞笑氣.. 唔係痳
咁有無分時段呢... 我都好擔心呀..
妳預產期幾時呀..唔知會唔會撞到呢我地..hahaha [quote]
ting2222 寫道:
cass0918:
我都係6月o係屯門生,但係我聽人講屯門醫院得一間房有笑氣,要咁

大宅

cass0918:
我預產期係28/6呀,你呢?
[/ult]

別墅

我好快啦...6月2號呀..
早妳好多呀..haha
所以宜家好緊張呀...
ting2222 寫道:
cass0918:
我預產期係28/6呀,你呢?

大宅

你真係好快到喇﹐準備好走佬袋未呀??加油呀!!!

別墅

我一個月前已準備好啦..因怕亞b會早出黎
但到家下都無咩動靜
viscattery 寫道:
你真係好快到喇﹐準備好走佬袋未呀??加油呀!!!

大宅

有的離題﹐想講你幅狗狗相﹐係咪小牧?好似笑緊﹐好得意

別墅

係呀..係隻迷你牧羊女黎架...
因為當時太熱啦..佢係度抖緊氣..
所以好似笑緊咁..haha
多謝妳讚牠....
viscattery 寫道:
有的離題﹐想講你幅狗狗相﹐係咪小牧?好似笑緊﹐好得意

首頁

尾頁

跳至