跳至

首頁

尾頁

大宅

1歲生日會 -- 多謝及相片分享

今日我地一家都玩得好開心,晴晴宜家訓覺覺豬喇.....
首先要多謝pekklekc,今次o既Party咁成功,你o既功勞真係十分重要,仲多謝你d friend幫手,我地d媽媽先可以盡情參予!!

另外,仲要多謝其他有幫手o既媽咪,我特別多謝GraceYu,因為佢琴日咁大雨去Pampers貨倉攞sponsor o既禮物,去到先知Pampers Sponsor尿片sample外,仲有大家今日gift set o既枕頭set!!!我之前冇問清楚原來份禮物係咁大件o既,所以Grace剩係叫左佢老公揸車去咋...最後要佢地好急咁call架街車.......Thank you, Grace!

最後----> 相片分享(Click Here!)

別墅

Re: 1歲生日會 -- 多謝及相片分享

無錯, 多謝pekklekc同妳o既朋友, 今日個party真係好成功, 成個run down都好順暢, hugo仔亦玩得好開心。

我都有相片分享, 唔知影唔影到妳o地個bb呢?
一歲生日PARTY相片 ← CLICK HERE

男爵府

pekklekc 你今次攪嘅生日會真係冇得彈呀, 事前準備功夫做得好好, 場地又夠大, 我哋唯一缺憾就係要趕住去上幼潛, 影唔到大合照呀!

禁止訪問

禁止訪問

別墅

多謝pekklekc
我地一家都玩得很開心。

siumi & janho,
你地真快手

洋房

pekklekc 辛苦曬各位啦!攪左個咁好的生日會
這個生日會真係好到冇得彈呀, 你地事前準備功
夫做得好好, 場地又夠大, 我地一家人都玩得
好開心

Thank

別墅

多謝pekklekc同其他mami, 個party真係好正, 樂樂玩得好開心。

大宅

pekklekc 辛苦曬各位啦!我地一家都玩得很開心。
唔知道2歲時有無人再攬

複式洋房

pekklekc,

The birthday party was very well organized. We really enjoyed it and had great fun.

You are very attentive to all of us. Especailly, 幫我補鑊. You know what I mean. ha.... ha...

Thank you so much.

別墅

熙爸啲相唔知整到幾時,昨日整左一晚都係得幾張?-( ,睇住先!
晴晴啲相好可愛!

大宅

GraceYu,
熙爸啲相影得好靚呀!!!

大宅

大家噤快整左d相,我起碼過多1,2日先得

晴晴好靚女,熙熙好靚仔.你地好襯呀

男爵府

熙爸D相咁靚, Professional 機? 好羡慕呀

別墅

okee,
熙爸都想要professional相機, 早前話要三萬幾買相機,立刻就被家中financial controller 熙媽否決左, 熙爸相機係Nikon D200, 我想Frankie哥哥果啲先係professional。

siumi,
晴晴影相好乖呀! 對眼睛亮晶晶咁望住相機,熙爸被晴晴迷住,昨晚繼續整晴晴啲相,電腦screen saver 都換左晴晴,熙熙失寵啦 !!!

大宅

Mya媽...
熙熙有女朋友架喇.....你睇下....

cherry_bb 寫道:
大家噤快整左d相,我起碼過多1,2日先得

晴晴好靚女,熙熙好靚仔.你地好襯呀

大宅

GraceYu,
嘩,等我返去同晴晴講聲先...佢實好開心
哈哈,叫熙爸快d生個妹妹俾熙熙.....影女係咪好開心呢?!

GraceYu 寫道:
okee,
熙爸都想要professional相機, 早前話要三萬幾買相機,立刻就被家中financial controller 熙媽否決左, 熙爸相機係Nikon D200, 我想Frankie哥哥果啲先係professional。

siumi,
晴晴影相好乖呀! 對眼睛亮晶晶咁望住相機,熙爸被晴晴迷住,昨晚繼續整晴晴啲相,電腦screen saver 都換左晴晴,熙熙失寵啦 !!!

禁止訪問

別墅

哈哈~
邊個夠我"威"! 我有伍小b請我食餅餅, 攪到我都覺得自己變咗"得得地"添!

[size=small]Cammy

洋房

非常多謝<0605-1歲生日會>所有義務的工作人員, 特別是pekklekc, 感謝您無條件嘅付出, 令到我地0605bb可以有一個開心而又難忘嘅一歲生日會. THANK YOU!

首頁

尾頁

跳至