美容扮靚

跳至

首頁
12345...18

尾頁

別墅

你地食邊隻減肥藥?

我好想知你地食邊隻減肥藥?

洋房

Re: 你地食邊隻減肥藥?

我食緊fancl既減肥藥,淋住食之後會食我個朋友幫我買個隻,我朋友話佢食左一星期,已經減左8磅,咁我咪淋住試下囉~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

民房

我食極x消腩丸,十日減了一吋

民房

我食個d減肥藥係由醫生開的

男爵府

我都係食西醫開既藥,食左4日已經廋左4磅

洋房

我有個朋友話消腩丸無用,越食越肥呀 :-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

慣左隻藥反彈好勁....唔好食藥減...
減得快..反彈仲快....

大宅

我食跟slim pro, 覺得個肚實咗D,細咗D,但唔知有冇輕過,因我冇磅過 !!!我主要唔係想減磅,係想減走個大肚lu.....
一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

我都係食西藥既,大半年前開始,食左2個月,第一個月減左14磅,第2個月無乜大進展,只係減多5~6磅,第3個月停到而家,留左包藥o係屋企,勁食野o個期就食返1~2日囉,而家只係肥返3~4磅,都ok!!!
我唔係sale野架....hehe

****每日食一粒,我覺得好方便,佢係有牌西醫,大家唔駛咁驚****
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

大宅

connie
can you pm the details to me, thank you.

洋房

DEL

男爵府

環保接龍勳章

但美國都好多肥人喎..
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

delete

民房

咁勁@@ 貴唔貴o架?

洋房

個半月wor,對我黎講好耐啦....最好好似打針甘,一下見效就好ccccc
該用戶已被刪除

洋房

m13mch

我的經歷同你一樣,減來減去都係得個吉,睇你now o甘成功我都想試,請問你是否可以幫忙訂購呢?我又點比$你呢??大約幾$盒呢???1盒可以飲幾耐呀????
sorry太多問題,請見諒..
覆我呀thank you very much

mandylo

大宅

m13mch

真羨慕...可否幇手買盒呢? 大約幾多錢呢?
請回覆, 謝謝

hehemum

洋房

To HeHebb, mandyho,K's_mon
梗冇問題啦,我還掂都要叫個fd買啦,$200/60包裝(可飲4個月,一包tea bag可沖2柸分2晚飲用,若果想試,可睇下有冇其他媽咪可share啦,因60包裝既盒內30包一pack,如果only買30包裝,為左個盒多多幾拾真係唔抵),有檸檬薄荷同蜜桃味,但係美國寄到過黎都要5-7日wor(因我要transfer $$比個朋友,跟住佢去買再跟手寄出來就甘上下日字啦).

有興趣既媽咪可pm我留電話同要咩味,統計過total有幾多盒.我星期二就滙$訂ga啦.
到左貨,我再call你地甘多位媽咪一起交收,順便可傾下點飲用同心得law,ok?!

大宅

HELLO m131mch,

I've visited the web-site you refer, It seems OK, I will try, please count me in.

I want one box (60s) in 蜜桃味.

Thanks

首頁
12345...18

尾頁

跳至