使用意見

跳至

首頁
12345...54

尾頁

大宅

點樣把個url放入文字, 使一指文字位便可以去到該網站

已試過幾次用編輯內之url button, 但總是把整個網址都列了出來.
e.g. baby kingdomwww.baby-kingdom.com

大宅

Re: 點樣把個url放入文字, 使一指文字位便可以去到該網站

Hello CSW,

You should type as:

[size=medium]{url=http://www.you-web-address.com}TEXT OF THE WEBSITE{/url}

*** replace { } with [ ]

e.g. BABY-KINGDOM link should be:

{url=http://www.baby-kingdom.com}BABY-KINGDOM{/url}

Hope this help!

大宅

Re: 點樣把個url放入文字, 使一指文字位便可以去到該網站

我都想學, 可唔可以再講得清楚的.

大宅

CSW,
當你用url button時係會有機會唔work嫁!如果你只見到係個internet address前面,但後面就冇o左o既時候自己加返上去就work嫁啦!

世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

民房

just testing.

babykingdom.com
Don't worry. Be happy! myrasze :lol:

別墅

好野,又學到新野啦,YEAH!!
THANK YOU VERY MUCH
阿哲的相簿

大宅

請問邊有url button, 我唔識呀, 唔該, 可唔可以重新再教過?

大宅

www.baby-kingdom.com

大宅

點解??? URL加左website, 但無選擇比我改用文字代address.

複式洋房

BABY
testing

別墅

baby-kingdom
for testing only
相聚一刻, 互訴心聲, 勿回首以往失意, 去輕鬆面對將來, 飲勝

公爵府

Let me test test.

Baby-Kingdom
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

公爵府

版主

我試0黎試去發覺如果只係打網址,如www.baby-kingdom.com就做到
親子王國

但係好似下面個網址咁,我就整極都整唔到啦

阿草唔見0左?

同埋呢,當你個滑鼠指住個網址,有0的會變藍色同上下有兩條線,有0的就無,點解呢

大宅

JuliaCheng 寫道:

同埋呢,當你個滑鼠指住個網址,有0的會變藍色同上下有兩條線,有0的就無,點解呢

我都想知點解會咁,一時有兩條線,一時又冇!!!
我係樹熊BB媽咪 留言板<--入去留言給我!! 願望瓶<--入去許個願丫!! 我的相簿<--依度有我個女既相睇!!睇完記得再去留言喎~~

複式洋房

testing
{url=http://www.baby-kingdom.com}BABY-KINGDOM{/url}

複式洋房

點解唔得呢?

複式洋房

我又試下先.
baby-kingdom

點樣可以上下有條線?變藍色?

別墅

CSW 寫道:
已試過幾次用編輯內之url button, 但總是把整個網址都列了出來.
e.g. baby kingdomwww.baby-kingdom.com

[ur l]同[/ url]之間是文字,妳的例子所以出了"www.baby-kingdom.com"。 應該將最前的"baby kingdom"取代 "www.baby-kingdom.com" 就可了。

baby kingdom

fchow :-D

別墅

JuliaCheng 寫道:
我試0黎試去發覺如果只係打網址,如www.baby-kingdom.com就做到
親子王國

但係好似下面個網址咁,我就整極都整唔到啦

www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=21455&forum=1201764]阿草唔見0左?

妳可以自已將"www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=21455&forum=1201764]"這段多出的文字delete便可。 我發覺用佢個[url]唔多好用,次次都有D錯,要自已改!

fchow :-D

男爵府

testing

baby kingdom

首頁
12345...54

尾頁

跳至