婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

99無啦啦講佐句:點都係個女對自己阿媽好D!
雖然我唔覺99講錯,可能我將來都會覺阿女好過新抱!但我覺得我對99已經好好,起碼阿媽做錯我會出聲喎,99你錯我對都好,我都要硬食喎。
各位JM你地覺得呢

從未適應這份工

男爵府

引用:Quote:原帖由+Nicolechim+於+13-08-04+發表

原帖由 conniebebe 於 13-08-04 發表
梗係自己個女好過人地個女嫁啦!對左二十幾年,十月懷胎,點都有私心嫁啦!心血黎嫁喎!

...
Hi ! 你到又見到你
我知,但好多心抱對99都幾好嫁:quiet

從未適應這份工

男爵府

引用:Quote:原帖由+Nicolechim+於+13-08-04+發表

原帖由 conniebebe 於 13-08-04 發表
Hi 禁掉轉奶奶對你好好好好,呀媽都對你好好好,唔通到最後関頭都係愛奶奶多過親生呀姐?

...
咁一定係阿媽:kissyou

從未適應這份工

男爵府

引用:其實99係冇心講定係特登講比你知先。+我成

原帖由 lichitak8888 於 13-08-04 發表
其實99係冇心講定係特登講比你知先。 我成日都好多說話聽ga 拉,真係聽完就算,樣樣都上心人都顛
...
放心,我無上心,只你討論下

從未適應這份工

男爵府

回覆:點都係個女好D?

好多99唔係話當新抱係自己個女咩
我唔多信,我都會偏心自己兄弟姊妹同姑仔,何況自己仔女

從未適應這份工

男爵府

引用:我覺得你99係比較緊佢個女同佢個仔(你C6),+

原帖由 kawan1117 於 13-08-05 發表
我覺得你99係比較緊佢個女同佢個仔(你C6), 咁當然係女貼心0拉....

唔好介意....好少99會拎個女同新抱比... ...
希望我將來真係有個好新抱

從未適應這份工

男爵府

回覆:做個靚太 的帖子

我99係你所講,新抱照鬧的人
不過我係唔會理99講咩,我發覺只要99發脾氣時無人嗒嘴,佢講一陣就自然會收聲

從未適應這份工

男爵府

引用:我覺得你99係比較緊佢個女同佢個仔(你C6),+

原帖由 kawan1117 於 13-08-05 發表
我覺得你99係比較緊佢個女同佢個仔(你C6), 咁當然係女貼心0拉....

唔好介意....好少99會拎個女同新抱比... ...
我希望我將來會有個好新抱

從未適應這份工

男爵府

引用:你覺得但99唔覺咁有乜用。唔鬧99唔=你唔ang

原帖由 CnCnM2013 於 13-08-07 發表
你覺得但99唔覺咁有乜用。唔鬧99唔=你唔angry of her!
我真係無因為99呢句說話嬲佢,因為我都係人阿媽,將來應該都會覺得自己個女好,除非我教佐個冷血動物出嚟,如果係咁就要自己受,將來唔會發生掛

從未適應這份工

男爵府

引用:自己女一定好過心抱,但明知都唔會同心抱咁

原帖由 mingcat 於 13-08-09 發表
自己女一定好過心抱,但明知都唔會同心抱咁講,你想佢點先?
我都唔知99想我點?我以爲同99關系改善佐,剛剛先諗住佢幫我湊B要再對99好D,要感恩。點解要再一次俾我聽到99你老作吹水,仲係到講我同我屋企是非,由現在開始你只係C6阿媽,我會繼續尊重你但唔會當你一家人,

從未適應這份工

首頁

尾頁

跳至