婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好煩的姑9我就無啦~ 好煩的姑仔就有啦~~
佢女大我女1個月度, 成日打來叫我幫佢訂奶粉, 問我果樣係邊度買幫佢買埋... 買完又唔俾錢, 有次訂完奶粉同佢講我幾錢, 得閒入俾我啦~
佢轉頭勁嬲甘打俾我c6講我係甘吹佢還錢, 仲鬧我唔想幫咪唔好幫law...
大佬呀~ 果時我大緊肚, 又要返工又要行去幫你過數訂奶粉, 訂完都要同你講聲訂好啦~得閒入返錢俾我啦... 唔通我甘都有錯??
之後我c6又打來鬧我好甘小氣, 我激到死, 狂鬧c6, 話佢無病呀!! 我幫佢訂仲要俾佢鬧?? 佢係電話又唔係甘講wo, 我大住肚仲要幫佢, 佢又唔係住得近又唔會過來搵你, 甘我咪叫佢過數好正常姐...
後尾我話埋俾我媽知, 我媽都鬧埋一份, 之後我c6俾返錢我, 話佢俾住先, 之後佢妹再俾返佢, 點知到最後變左1蚊都無俾, 果8罐奶粉就送俾佢地...
我嬲到死law... 點解有d甘的人ga, 幫佢訂左幾次仲要俾佢鬧... 果次之後佢唔敢再叫我訂... 我睬佢都傻呀!!

fattymama  呢d專揾"自己人"着數嘅人真係多到你唔信呀!你唔出聲佢仲笑你傻添.  發表於 11-5-19 13:46
사랑합니다.

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都係唔會同人當面噪果d人來ge~
再加上個bb係因為大人的衝動而來到呢個世界, 無爸爸已經好慘, 我唔想因為我而令到佢媽唔開心或者對個bb唔好...
所以我都係鬧爆我c6就算啦~~ 最起碼我要做個好舅母呀!! 唔好俾小朋友壞的學習傍樣...
사랑합니다.

首頁

尾頁

跳至