影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

根本唔係呢個政府, 班香港人係唔駛死囉 ........

呢條友我一向唔鍾意 ........

@@

原帖由 laamling 於 10-9-1 21:11 發表

而家係無恥添, 成個政府只係識得講大話~~~

仲有果個成龍唔該佢收聲, 唔好成日都好似當正自己係香港人既代表, 我既時叫佢代表我呀,死鬼開啦~~~ ...

翡翠宮

唔知今次睇得前唔前呢 .........

你記得密切留意住幾時公開發售加場呀 .........

@@

原帖由 laamling 於 10-9-1 21:13 發表

睇子華梗係睇最貴啦~~~

翡翠宮

最緊要一定加 ...........

@@

原帖由 laamling 於 10-9-1 21:15 發表

我都覺得係, 我諗會係4場到, 因佢好多時都係加4場~~~

翡翠宮

太多版, 冇心情追, 但我估唔細囉, 如果唔係點燒喎, 啲煙都散唔到出去啦 .........

@@

原帖由 laamling 於 10-9-1 21:20 發表

咁真係唔知, 但佢有post 啲相上黎, 哈, 又真係得架喎~~~
你睇睇就知~~~
http://forum.baby-kingdom.com/thread-3374031-12-2.html

翡翠宮

做乜唔食啲藥 ???

我前 2 晚都係, 應該係臨瞓前食左一包蕃茄同一包薯片冇耐就即瞓, 半夜胃痛醒左到天光 ..........

@@

原帖由 laamling 於 10-9-1 22:20 發表
頂~~~個胃痛左幾日都未好又多胃氣~~~

翡翠宮

3000 個 post 啦, 要開新 part 啦 ...........

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:46 發表
6 點咁激 ..........

@@

哈~~~我都諗住6:30架~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:46 發表
學都唔會學呢樣啦, 諗唔到咩理由要咁早起身呀 .......

@@

但好多老人家真係好早起身去晨運~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:47 發表
尖沙咀都可以咁快出到去呀 .........

@@

係呀, 架車仲要响我樓下有站喎, 幾方便呀, 上次我地响尖咀到食飯如果唔係有啲塞車, 我一早就到左~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:49 發表
我慣左黃昏先做, 往時未做運動時就開住冷氣做, 家陣做運動就唔開, 整完去沖涼先開, 跟住煮飯 ........

有風打咩 ???

@@

但煮完飯唔係都會出到成身汗咩???

有呀, 計埋有3個咁多添,不過冇一個吹黎香港, 但就比佢地影集到lee幾日個天氣好差又熱又焗空氣仲唔好添, 但今日3個都登陸左, 不過都仲係未落雨, 好彩你响日本唔洗受lee 幾日既天氣~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:50 發表
聽落確係唔錯, 難怪咁多人瞓街都要報名啦 ........

@@

係今年先會咁多人排呀, 因佢收生既方法改左, 之前做開既係, 如果你想讀果科係响邊間ive 辦既話就果間報, 但今年就改為邊間都可以報名, 所以啲人咪唔知有幾多人會對埋同自己果科, 咪一早去排囉, 今年係末代又係另一個原因~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:51 發表
如果我想睇果套戲, 我唔會睇啲咩影評架, 始終呢啲野好主觀, 自己去睇好過 ........

深架, 睇完後咪不停問返老公囉, 佢解釋完我就明啦 .....

@@

我好衰架一定會睇影評, 仲有有時連報紙有時寫左個結局都會睇埋架, 所以好多時到自己睇既時候就冇左個新鮮感, 成日叫自己改, 就係改唔到, 所以子華開show 時真係忍得好辛苦~~~

你都好呀, 有老公解釋, 我同個女去睇, 大家都唔係好明~~~mouth:

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:52 發表
根本唔係呢個政府, 班香港人係唔駛死囉 ........

呢條友我一向唔鍾意 ........

@@

好多人都話佢地根本就唔想救啲人質, 因個槍手話會爆大鑊~~~

我都唔橦意, 成日都以為自己真係大哥, 今期壹週個封面話佢因為lee 件事唔夠膽返黎香港, 我覺得佢個仔仲識得諗過佢~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:53 發表
唔知今次睇得前唔前呢 .........

你記得密切留意住幾時公開發售加場呀 .........

@@

真係唔知紅館, 仲有唔知開幾多面, 但希望前啦~~~

你唔講我都會,你講左我仲更加要留意啦~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:53 發表
最緊要一定加 ...........

@@

都係我既想法~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:56 發表
太多版, 冇心情追, 但我估唔細囉, 如果唔係點燒喎, 啲煙都散唔到出去啦 .........

@@

其實我都冇追架, 只係睇左佢post 上黎啲相, 响12-14頁到啦, 佢後來寫左個總結, 佢話有抽油煙機就得架啦, 仲有我見佢係將個爐放上去爐頭到燒架~~~

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:57 發表
做乜唔食啲藥 ???

我前 2 晚都係, 應該係臨瞓前食左一包蕃茄同一包薯片冇耐就即瞓, 半夜胃痛醒左到天光 ..........

@@

梗係有連醫生都睇埋啦, 話時話我真係未睇過一個咁是是但但既醫生, 比左$200唔緊要, 但C在唔好, 今日又去睇翻自己睇開果個又唔見$200~~~

嘩~~~瞓都仲食啲咁既嘢, 仲要打孖一齊上, 咁你有冇食藥呀???

水晶宮

原帖由 楊桃 於 10-9-2 11:58 發表
3000 個 post 啦, 要開新 part 啦 ...........

你唔提我真係唔記得啦, 好似次次都係你提我架喎, 好即去~~~

水晶宮

各位姊妹又到搬家既時候啦, 子華新show既最新消息, 我會响十部曲果到再同大家更新~~~

首頁

尾頁

跳至