美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Elenalan 發表於 17-8-29 12:49
Stem Cellular eye treatment質地好爽, 夏天都夠補濕, 因為我唔鍾意搽好厚的eye cream。Stem Cellular boos ...

係喎,你覺唔覺得佢d野就算感覺夠補濕、夠潤時,完全唔係油立立咁?
我都覺得佢d kit勁扺,平時我唔會特登買「控油」line,情願揀補濕,尋晚先開左set控油kit,好扺可以試幾樣野

子爵府

Elenalan 發表於 17-8-29 12:49
Stem Cellular eye treatment質地好爽, 夏天都夠補濕, 因為我唔鍾意搽好厚的eye cream。Stem Cellular boos ...

我另外單支買青蘋果嗰支eye cream,佢主力講去黑眼圈,質地冇油,其實搽嗰時用量少就難推得均,效果就未知

大宅

Elenalan 發表於 17-8-29 09:52
我買開果間送samples, Juice Beauty和Epionce都有,真心讚
我見fb有店擺明賣samples, 唔係話有問題 ...

想請問一下你在那一度買?
我之前睇其他post贊juice beauty既apple peel好用,所以前幾日去左荃灣千色嗰間買,但沒有sample送,而且個sale麻麻。我想試下其他product!

水晶宮

QQBBLO 發表於 17-8-29 16:13
想請問一下你在那一度買?
我之前睇其他post贊juice beauty既apple peel好用,所以前幾日去左荃灣千色嗰間 ...

網店買, bk二手版搵的。

複式洋房

回覆樓主

Belif 用好多天然植物材料

首頁

尾頁

跳至