自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由 華美 於 16-04-15 發表岩,無

原帖由 Bigfatsheep 於 16-04-15 發表
😹係咪講緊水魚
果啲保險,無論咩市道都話自己好好生意,你信唔信吖

子爵府

引用:佢個樣真係...皮膚又唔太好,成日hardsell

原帖由 愛美的媽媽 於 16-04-14 發表
佢個樣真係...皮膚又唔太好,成日hardsell賣自己間鋪既護膚品真係無乜說服力成日係度話人pm佢鬧佢樣 ...
但佢真係堅樣衰

伯爵府

回覆:Youtuber 黑咪好好命

我都有睇開佢個blog好多年,覺得佢幾中肯,近來睇佢fb都唔知點解咁多人話佢,不過我無幫襯過因為太遠

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

由佢打blog開始已經知道佢存在 但從來都無睇過 試過一次click入佢youtube channel 但佢未開口已經覺得佢個樣唔開胃

男爵府

引用:唔明點解佢個樣做beauty+blogger都有説明力

原帖由 jzzz1102 於 16-04-14 發表
唔明點解佢個樣做beauty blogger都有説明力,又有咁多粉絲,都算好命既
Beauty -唔代表一定要靚女

子爵府

其實好多you tuber 都好有錢咁feel

伯爵府

引用:Quote:原帖由+jzzz1102+於+16-04-14+發表唔

原帖由 kiki珊 於 16-04-15 發表
Beauty -唔代表一定要靚女
但佢化好妝都冇說肥力,皮膚又唔係特別好,咁佢同beauty有咩關呢?

珍珠宮

引用:我覺得佢真係好有錢+買化妝品+一次閒閒地都

原帖由 kat_l2 於 16-04-14 發表
我覺得佢真係好有錢 買化妝品 一次閒閒地都成萬蚊 有時候成條line買 每個月都買勁多野 仲要唔平
以前好鐘 ...
我覺得佢好有錢
但太浪費
雖然有錢買野係冇問題
但買咁多護膚品化妝品係咪真係用得哂?

別墅

我工作同BLOGGER聯絡開既..
其實佢地1定有佢地既優點先會有FOLLOWERS,
我冇睇開佢, 話唔定佢講野中肯, 所以受人歡迎都唔出奇嫁!

公爵府

引用:Quote:原帖由 kiki珊 於 16-04-15 發表Beau

原帖由 jzzz1102 於 16-04-15 發表
但佢化好妝都冇說肥力,皮膚又唔係特別好,咁佢同beauty有咩關呢?
佢教化妝我係唔睇嘅
多數睇佢新粉底評價
但都唔好信到十足
p r送佢又唔講 講到到似自購咁
所以只能參考

珍珠宮

我用佢仲介紹sexy mama power .
好正 !

不過確實佢外型同把聲唔討好.

侯爵府

子爵府

引用:我工作同BLOGGER聯絡開既..其實佢地1定有佢

原帖由 leungtai22 於 16-04-15 發表
我工作同BLOGGER聯絡開既..
其實佢地1定有佢地既優點先會有FOLLOWERS,
我冇睇開佢, 話唔定佢講野中肯, 所以 ...
可唔可講下d youtuber真實性格?例如pumpkin jenn/Elizabeth 成日覺得佢兩個性格好惡頂

珍珠宮

點為之好命

子爵府

引用:Quote:原帖由+jzzz1102+於+16-04-15+發表但

原帖由 skyfree333 於 16-04-15 發表
佢教化妝我係唔睇嘅
多數睇佢新粉底評價
但都唔好信到十足
原本我都有睇佢講化妝品評語但愈黎愈假咁,又成日強調係自購自購....加上我中伏得太多次 宜家唔會再睇佢

男爵府

畀面勳章

把聲煩,樣趕客

男爵府

jojo1234 發表於 16-4-14 21:49
如題,認同嗎?
我好DISLIKE佢,因為向佢SHOP 到買野中過伏,佢重之後話係我皮膚問題,完全唔關佢產品事~

別墅

引用:見佢去法國介紹自己穿什麼,講真係一般。

原帖由 靜初 於 16-04-15 發表
見佢去法國介紹自己穿什麼,講真係一般。 個樣更加不是中國人一般的美女型。
...
我都有睇,佢完全係underdressed對比條片嘅其他卜,但佢都幾求其下......

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hum... 唔識她

首頁

尾頁

跳至