自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

好友幫有婦之父生仔點好?

明知冇結果,唔知佢咩心態?可否幫忙
該用戶已被刪除

Re: 好友幫有婦之父生仔點好?

侯爵府

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

伯爵府

咁佢依家係咪已經有左bb啦?
如果真係有左都無辦法架啦,唔通叫佢唔好要個bb咩

伯爵府

重覆

大宅

鬧...鬧....鬧...鬧....鬧...鬧....鬧...鬧....鬧...鬧....醒佢!

佢甘吾自愛的話,身為朋友,除左鬧,無野可比幫到佢啦!

伯爵府

佢係要生...邊個都阻唔到佢!

大宅

如果你知個有婦之夫係邊個﹐去搵佢同佢老婆﹐揚開件事。

民房

有咗6個月,做時唔唸後果攪都一獲泡。佢種係護士同醫生、有晒醫學常識都攪成咁。唔知點幫佢好?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

'鄧'個bb可憐, 有個咁不負責任嘅呀媽
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

公爵府

都6個月肚, 你想點幫呀?? 幫佢落仔定幫佢養仔呀
恭賀新禧,迎春接福!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

looksau 寫道:
有咗6個月,做時唔唸後果攪都一獲泡。佢種係護士同醫生、有晒醫學常識都攪成咁。唔知點幫佢好?

醫學常識關道德乜事?
佢地係冇道德觀既...幾叻都冇用架

佢都有左囉..都阻唔到佢架啦..一係黑心d希望佢小產囉...
如果唔係...你一係唔同佢做fd...一係不停同佢訓話等佢知錯...情願做單親家庭都唔去破壞人地家庭囉

依d野..邊到外人幫唔幫架 咁大個人...你估佢地唔知乜係岩乜係錯咩...佢地係要錯既..就同你講到佢地岩晒架啦....

民房

其實我都覺得我嗰fd好有問題,我都閙嗰佢。佢竟然同我講,佢嗰行業好多人都係咁、護士一定係配醫生。激死

民房

同佢老婆講會唔會有幫助呢?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

looksau 寫道:
佢嗰行業好多人都係咁、護士一定係配醫生。激死

你呢個朋友唔係呀 ?-( 就算佢覺得護士配醫生係好d, 咁都要搵個醫生係未結婚架, 佢d思想好有問題喎
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

別墅

looksau 寫道:
其實我都覺得我嗰fd好有問題,我都閙嗰佢。佢竟然同我講,佢嗰行業好多人都係咁、護士一定係配醫生。激死

佢d思想好有問題

大宅

畀面勳章

我想問咁個醫生自己本身有冇小朋友呢?如果冇希望佢睇在bb份上同佢一齊,不過佢太太就慘啦!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

[quote]
monkey妹 寫道:
[quote]
looksau 寫道:

別墅

looksau 寫道:

咩人來架, ?-( ?-( ?-( 正一讀c片

男爵府

好媽媽勳章

咩人來架 ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至