烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想搵食素既地方,但又要環境唔錯?

如題

洋房

Re: 想搵食素既地方,但又要環境唔錯?

1. 黃大仙龍翔中心, 但唔記得個名
2. 尖沙咀港景峰商場內, 都係唔記得個名

民房

which district do you perfer?

HK Island:
TAI 極 / 素
地 址 : 香 港 銅 鑼 灣 謝 斐 道 482 號 ( 近 信 和 廣 場 )
電 話 : 2891 1857
營 業 時 間 : 12nn-11pm

Kln:
大 自 然 素 食
地 址 : 太 子 彌 敦 道 750 號 始 創 中 心 3 樓 335 號 鋪
電 話 : 2148 1163

民房

more special ones:

皇 廷 素 宴~~貴 德 宮
地 址 : 灣 仔 道 140 號 明 豐 大 廈 1 樓 B 鋪
電 話 : 2115 8880
營 業 時 間 : 12nn-3pm , 7pm-10pm
收 費 : 午 巿 $168/ 位 , 晚 巿 $198/ 位 , 約 八 至 十 道 菜 , 兩 位 起 , 不 設 加 一 。

素 點 心~~觀 自 在
地 址 : 九 龍 城 九 龍 城 廣 場 地 庫 B1 107-108 號
電 話 : 2382 7688

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

chan_bobo :
你的資料唔多update,
HK Island:
TAI 極 / 素
地 址 : 香 港 銅 鑼 灣 謝 斐 道 482 號 ( 近 信 和 廣 場 )
電 話 : 2891 1857
營 業 時 間 : 12nn-11pm

已結業,我都好懷念呢間素菜館。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

銅鑼灣功德林真係唔錯

洋房

尖沙咀港景峯商場入面嗰間幾好食呀!! 地方雖然不大,,但都幾靜!(我哋通常星期六下午去,所以冇咁多人!!! :lol: ) 最鍾意食""京式牛柳"及"上海炒年糕",連我亞仔都話好食!!
仲有""桂花糕"都唔錯 :lol: . 不妨試吓 :lol: :lol:

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

北京道一號都有功德林,都唔錯

首頁

尾頁

跳至