夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好down....

生命中有2個男人...一個我愛~一個愛我!!我好辛苦!!我好希望可以一心一意咁投入一份感情!!但我愛係有個有男友的女人!!而我亦有一個我己不愛的人!!大家都好難決定咁!有時感情真係好奇妙!一心二用貪心嗎??? :-(

侯爵府

2021勳章

Re: 我好down....

pong_bobo 寫道:
但我愛係有個有男友的女人!(

你愛的是女人??
恭賀新禧,迎春接福!

公爵府

2021勳章

你既中文好奇怪......

你既意思係你愛一個男人, 但佢有女友(定係你愛一個女人但佢有男友????)
你唔愛既人又好愛你?

其實你冇一心二用丫? 除非你愛果個愛你既男人, 但你又話你唔愛佢... 咁點樣一心2用呀???

好奇怪呀...... 寫清楚d, 先有人明架!! 有人明, 先有人幫到你架!!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

一心二用貪心嗎???貪心!!!為何不放棄己不愛的人???

男爵府

嘩,唔係好明喎? ?-( ?-(

你生命中有2個男人?但係你愛既係有男友既女人?

咁你究竟係男人定女人? ?-( ?-( ?-(

子爵府

醒目開學勳章

pong_bobo,

我信你真係好down,仲極之down添.......唔係點會post 出嚟d野笑到我...... 究竟你係男係女,係直定係"巒"架?

pong_bobo 寫道:
生命中有2個男人...一個我愛~一個愛我!!我好辛苦!!我好希望可以一心一意咁投入一份感情!!但我愛係有個有男友的女人!!而我亦有一個我己不愛的人!!大家都好難決定咁!有時感情真係好奇妙!一心二用貪心嗎??? :-(
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

男爵府

?-( ?-( ?-( ?-(

溫柔 寫道:
嘩,唔係好明喎? ?-( ?-(

你生命中有2個男人?但係你愛既係有男友既女人?

咁你究竟係男人定女人? ?-( ?-( ?-(

民房

真係down到唔知自己打乜!!

洋房

豆丁妹 寫道:
真係down到唔知自己打乜!!

佢個心咁亂,梗係DOWN啦!

複式洋房

你係tb~~~你愛果個係tbg?

首頁

尾頁

跳至