自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人去過東涌間outlet mall 買過野?

有冇人去過東涌間outlet mall 買過野? 值唔值得去?
[img align=left]http://clubimgfile.paran.com/rainbowkh/pds/2006/0127/1138292195_13.gif[/img]

大宅

Re: 有冇人去過東涌間outlet mall 買過野?

你係唔係指"東薈城"呀?
由即日起, 超級撒雅人7及大臭B爸爸正式至"親子王國", 簡稱"BK", 退隱江湖, 除了將昔日大部份自己所發表的文章刪除外, 並且不再發表新文章及新回應........

在這裡, 小弟感謝一切"BK"的好友, 他們的回應支持, 雖然捨不得離開, 但這是我唯一選擇的路徑.......

複式洋房

係呀
[img align=left]http://clubimgfile.paran.com/rainbowkh/pds/2006/0127/1138292195_13.gif[/img]

侯爵府

我上次去...主要係睇 BB 仔野.... 不過唔知係唔係 size 唔 arm 問題呢... 我覺得就無咩好買喇...

大宅

好媽媽勳章

我覺得d野都唔算好平
快樂可人兒
:-DResults:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

去過唔覺特別平, 無野岩買

複式洋房

我都去過, 無特別驚喜, 又唔係特別平,
其實同平時的差唔多, 所以唔好特別坐車入去呀

伯爵府

好媽媽勳章

入面多數係名牌
本身超貴...let完也唔會平得去邊
就算1折仍好貴...

如果中價的牌子
就折扣唔多
分分鐘市區的店舖...season sale時也平過佢

首頁

尾頁

跳至