跳至

首頁

尾頁

民房

請問救世軍韋理夫人紀念學校上午校好吾好?

請問救世軍韋理夫人紀念學校上午校好吾好?

大宅

Re: 請問救世軍韋理夫人紀念學校上午校好吾好?

好......仲好多功課tim
MamiBaby

男爵府

你又知

大宅

我聽人講+wa

MamiBaby

民房

Hi,

I heard some positive comments. Can you share with me how good it is. It is a traditional school ?

大宅

肥媽,

大家do係龍的傳人, 講中文味幾好law,
助mood要講鶯文呢
Actual
我do5係太清楚, 不過我係聽樓上樓
班c奶講+, 話呢間學校係有上、下午
班, 而上午班就比較多功課, 當然成績
就比下午班好啦! 而下午班再過多2年
就要搬去柴灣新校舍到, 到時會轉全日
制, 都係果句啦! 因應你個小朋友ga能
力黎選校
MamiBaby

男爵府

畀面勳章

hello, 我都有事請教, 今年到我仔揀小學, 頭先入韋理下個web-site, 話會2008年9月遷入新校舍, 同時會轉埋全日, 唔知韋理上係咪都係9/08轉全日? 同埋請問韋理上的東區校車路線係點行架?

大宅

韋理上緊係會同一時間轉埋全日啦!
5通留返個校舍黎開party咩
你可以打電話去間學校到問路線
MamiBaby

別墅

韋理上校車由小西灣到太古城都到.

別墅

Hi 路人(甲),

請問知否若韋理上與滬江比較,哪所學校較優勝? 在我看, 學校環境, 學生成績好像差不多.

首頁

尾頁

跳至