嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

肺炎鏈球菌針一問??

請問大家知唔知新針or 針有咩分別??

複式洋房

Re: 肺炎鏈球菌針一問??

我未聽過呀,只係知得....惠氏藥廠
我囡囡一歲已經打晒共3針
Mandy

大宅

請問係邊度有得打&$,我仔1歲1個月,我想帶佢去打.

大宅

$650~700. each. Your boy needs 2 shots with 2 months apart. Many clinics have this vaccine(Prevenar). Where are you live?

estherleung 寫道:
請問係邊度有得打&$,我仔1歲1個月,我想帶佢去打.

(聲明: 應先向家庭醫生查詢是否適合及有否藥物敏感!)

大宅

我住Tseung Kwan O 即係要打2針$1300???

大宅

點解有d媽咪話要打三針? 是否邊到打都一樣ga? 荃灣區邊到打好d呢?

大宅

</= 6 months, 4 doses.
7 months, 3 doses.
12 months, 2 doses.
24 months, 1 doses.
jj_bb 寫道:
點解有d媽咪話要打三針? 是否邊到打都一樣ga? 荃灣區邊到打好d呢?

大宅

Consider Dr. Chan at Po Lam Chuen. PM U Tel

我住Tseung Kwan O 即係要打2針$1300???

男爵府

Dear Dr. Yonex

I also live in tko. Would you please PM Dr. Chan info to me? Many thanks.

別墅

Dr Yonex,
I also live in TKO. Could you pm Dr Chan's contact to me? Thanks so much.

Dr.Yonex 寫道:
Consider Dr. Chan at Po Lam Chuen. PM U Tel
[quote]

[/quote]

大宅

Dear Kailey mama & Grace Yu,

Please check PM~

Dr. Yonex

大宅

Dear Dr. Yonex,I received Dr. Chan's contact already.Thanks alot!!

大宅

Dear Dr Yonex,

Dr Chan's information received. Thank you.

首頁

尾頁

跳至