跳至
[2004年或之前] 04年6月BB(PART31)

首頁
12345...39

尾頁

男爵府

04年6月BB(PART31)

居然由我黎開

男爵府

Re: 04年6月BB(PART31)

玲子 & 海倫,

睇你地咁講, 去迪迪尼都係一種磨練, 我都預左係熱, 不過無諗仲係要排一輪隊, 鬼叫應承左阿仔咩, 唯有頂硬上啦!

仲要帶埋細佬去tim, 可能仲早過你地走!

男爵府

阿渣,

仲要忙幾耐呀, 無左你, 個版真係去得慢, 停滯不前呀

子爵府

如花/易拎,
其實我地排隊時間唔係好耐咋! 因為pooh我地遲玩, 差不多5點先玩, 又無拎fastpass, 所以排左半個鐘左右, 其餘都係15分鐘左右咋!
我地11點幾到, 先玩巴斯(竟然唔駛點排, 10分鐘唔駛就得), 跟住玩飛碟, 然後去lunch。食完lunch睇米奇音樂劇, 然後睇獅子王, 跟住返去睇埋米奇幻想曲。(烈日當空, 我地去晒d有冷氣ge地方先 )
之後睇巡遊, 然後坐火車去幻想世界玩pooh。晴晴訓左訓, 我地坐響餐廳差不多一小時, 佢6點左右就起身, 話要玩pooh。我地唔想再排隊, 先拎fastpass, 然後去坐河流之旅(呢個晴晴好驚, 喊得好大聲, 全船人望住佢笑 :mrgreen: ), 再坐埋木筏去樹屋, 先返去玩pooh, 唔駛排隊, 即入
同阿囡食dinner後, 玩左兩次旋轉木馬, 就去睇煙花, 然後走人

伯爵府

好媽媽勳章

如花, 不如唔好再叫"04年6月BB(PART31)" 叫 "04年6月小朋友(PART31)", 又或者其他.

evamama 寫道:
居然由我黎開

伯爵府

好媽媽勳章

helen/如花,
我地只係史迪仔要排30分鐘. pooh羅fast pass. 河流之旅真係驚, 冇喊, 但嘖火時係要攬實晒. 個女海盜仲要問曉琳問題, 佢驚c. 所以, 最後先玩好d, warm up左先.

如花,
如果有時間, 住酒店玩兩日會舒服好多. :wink: 下次, 我地同妹妹都會住酒店.

Tinna,
Happy Birthday to Angie! She is very smart in ballet class.

等待驗證會員

**cough cough**
您真係呢..... 雖然我個正職係BK會員... 但係唔止我一個ga 嘛.....

等陣同亞仔去佢同學仔個生日會,今日真係熱到唔係好想出街......

伯爵府

好媽媽勳章

我張sofa已經賣左啦!

男爵府

街坊,
咩樹要和細佬一齊去.. 你唔打比我, 我可以照顧細佬

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

zoe 燒左成個禮拜, 持續幾日高燒 (103.x), 辛苦c, 今日終於都退番落黎, 輪到zoe爸爸病病.........

我都要訓多d先掂, 費樹連我都 lai 野...

等待驗證會員

蓮蓮,
乜zoe咁大鑊呀???小心小心.....

大宅

pauline,你真係要小心保重呀!好彩zoe無野啦,爸爸識自己照顧自己架喇,放心啦.
helen,雖然我地去迪迪尼果陣未算熱,唔太辛苦,但爸爸都不停話嘥錢∼嘥錢∼ :tongue:
tinna,pls check pm & happy birthday to big sister angie!!

大宅

我地今日提早同傑傑慶祝生日啦,去左游水(phoebe,我地終於都係去左半月灣,因橋咀個灘無太陽傘租,咁曬無遮唔係好掂),夜晚食完飯去遊戲室,之後再切蛋糕!
祝傑傑&子懷,生日快樂!每日快樂!

伯爵府

好媽媽勳章

Cathy,

Happy Birthday to Kit Kit!

男爵府

阿妹,
嘩! zoe好大鑊... 知唔知是咩樹. 你都要好好保重身體....

男爵府

子懷 & 傑傑,
生日快樂

子爵府

大宅

Thank you 易拎&傑媽!

我都祝婷婷, Kyle, Angie, 子懷, 傑傑 生日快樂, 身體健康!

elainehopl 寫道:
Tinna,
Happy Birthday to Angie! She is very smart in dancing class.

Cathy, Pls check PM! :-P

等待驗證會員

早晨呀!!!!

我又祝婷婷, Kyle, Angie, 子懷, 傑傑 生日快樂, 身體健康, 快高長大!!!

大宅

呀, 請問三歲小童係咪全部都要買飛? eg. MTR/Bus/睇戲/食buffet....

首頁
12345...39

尾頁

跳至