親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

海南島/台灣去邊好........

暑期想一家五口去旅行, 以上去邊好呢? 請比d意見, 海南島就平d, 因仔仔3歲又冇時定, 所以都幾怕煩, 有冇人帶埋bb車去架.

大宅

Re: 海南島/台灣去邊好........

我一家四口就已經報咗永安去台灣清境農場4天團,因我兩個細路都好鍾意動物,去清境可以比佢地接觸吓動物,又可感受吓海拔1,600至2,100嘅氣候.
我個人覺得台灣比較多D選擇,而海南島好似齋D.
不過呢D都係我個人意見,只作參考之用.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

大宅

台灣清境農場.... 正呀... 完左個綿羊 show, d 綿羊會放晒出來, 仔仔初初覺得有 d 驚 (我都係, 場面好震撼下), 但後來佢仲去追住 d 羊羊來餵草 tim..... 好玩 !

大宅

joejoelam,
請問團費幾錢啊?

大宅

我報咗22/6出發,團費$2,699,細路好似平$300定存$500. 如果29/6先出發貴幾佰蚊.
你可以上永安web site 睇吓.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

首頁

尾頁

跳至