論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

新工人月底到,心情有點沉重.

新工人月底到,心情有點沉重.
好像賣六合彩等開獎一樣,
希望來個好,唔好像似前那個,
又大話 偷竊 懶惰 雜合一身.,(BB奶瓶衣服都偷竊),

大宅

2019新春慶豚圓

Re: 新工人月底到,心情有點沉重.

我都等緊第3個工人到! 心情就好似開大細咁 唔知呢個好唔好呢? 希望大家個工人都係架啦!

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我都係新工人就到,心情有啲down down 哋

男爵府

2019勳章

我工人啱啱到,佢有性病~~~好在我堅持自己帶佢去我既家庭E生度驗身,如果唔係,AGENT分分鐘會瞞你,我真係唔知佢點出印尼境架

http://kawaii-kids.com/

大宅

我工人啱啱到,佢有性病~~~好在我堅持自己帶佢去我既家庭E生度驗身,如果唔係,AGENT分分鐘會瞞你,我真係唔知佢點出印尼境架

回應:
那一間AGENT?
害怕同一間AGENT. :cry:

大宅

Hi zzzlam,

o今而家你可以點處理, 工人有性病, 可唔可以換家 ??

男爵府

2019勳章

KO FU

大宅

zzzlam:

下!!!!!
咁你點做?
係咪可以即刻唔使補錢/機票叫佢走?

男爵府

2019勳章

好在我冇接佢返屋企,佢一直住係agent度,個agent而家安排左機票比佢走,不過真係好wonder佢點解可以出到境
我唔使比任何錢,個agent都知衰啦

別墅

我工人都係月底到, 呢個是第五個. 其實我成日發噩夢, 響度'啉'呢個工人會點...... 最慘我個肚已經八個月. 唔好都唔知點算.....

洋房

Melody6 寫道:
我工人都係月底到, 呢個是第五個. 其實我成日發噩夢, 響度'啉'呢個工人會點...... 最慘我個肚已經八個月. 唔好都唔知點算.....

下點解第五個?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題