興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Underwater Photos

We will be taking our baby to swim for the first time soon and want to take some photos, is there away without spending thousands and thousands on an underwater housing for my camera? is there cheaper alternatives?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: Underwater Photos

jellybaby,
We have a Olympus Stylus 720 SW, which is great, can go 10 feet underwater & 5 feet shockproof. We bought it last year after seeing my boy's swimming coach using it.

THe outcome is much nicer than normal DC using a housing. & we can take little clips too!

Some sample here:

Click here to see the movie sample:
Lucas' swimming clip

They now have a more updated model, 770, you can check it out in the stores.

別墅

好媽媽勳章

我都係用Olympus Stylus 720 SW,貪佢細細部,平日帶出街都得。我揀呢部機係鍾意佢防水阿跌,所以有bb的最適合。如果水壺漏水,普通相機就要報銷,或者阿仔堅持借部機比佢玩,咁一跌就無,所以呢部機雖然反應慢d,但都諗得過。
第二個選擇係我朋友買左部vitar,唔駛一千蚊有部dc仔又有埋housing,但反應好慢,暫時我未用過。
第三個選擇係買即棄的水底機,大約$100左右有36張相,咁質素當然無咁好,好粗微粒,同埋一定要有日光,室內就唔多掂。

洋房

hi,

i bought one water proof bag for DC-CANON IXUS 60, only $2xx, you can try.

DiCaPac WP-400

CLICK HERE

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Thanks Googoo, the pictures and video looks really good! reading the reviews it looks really good! really temped to buy it too...... but i know my husband will KILL me if i buy ANOTHER camera.... :-( :-( :-( he just got me a new lens recently too!

Totobaba,
Thanks, but i hear that sometimes the bags don't work and leak.... how did you find yours?

Maybe i tell my husband i won the new camera in a prize draw....

大宅

del

大宅

TOTOBABA,你用過覺得好唔好?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你哋用olympus 720sw, 啲over 左既位會唔會變成一"噠噠"紫色(唔係紫邊)? 我外甥比我睇佢部機啲相就係咁,唔知部機壞定set 錯嘢?

男爵府

thx.我都買左啦....嘻嘻
d40...0個個重貴過部機...嘻嘻....呢個平
重平過我之前買casio0個個.嘻thx分享
[

大宅

小魚兒正正,
你買左個防水套?邊度買?幾錢?

男爵府

咪去totobaba介紹0個到囉230only^_^
佢only開星期四六,重要6:00後
去前打個電話先呀....睇0下有冇人..
[

子爵府

clpapa 寫道:
你哋用olympus 720sw, 啲over 左既位會唔會變成一"噠噠"紫色(唔係紫邊)? 我外甥比我睇佢部機啲相就係咁,唔知部機壞定set 錯嘢?

影相都仲可以,唔係太覺 (又或者係我地無用部機影太多相所以唔覺? )但影 movie clip 就好覺,只要有光源直接射向鏡頭就會有一"噠噠"紫色,例如有陽光直射/息曬燈影蠟燭光 etc,但只要就下個光源就會無左。

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最初以為佢highlight 啲over 左的位置, 點知佢話電腦睇都係咁.

唔, 睇來都係拎上去 cs check check, 睇吓olympus 點講.

googoo 寫道:
[quote]
clpapa 寫道:

影相都仲可以,唔係太覺 (又或者係我地無用部機影太多相所以唔覺? )但影 movie clip 就好覺,只要有光源直接射向鏡頭就會有一"噠噠"紫色,例如有陽光直射/息曬燈影蠟燭光 etc,但只要就下個光源就會無左。[/quote]

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Really? can you post a sample? i was going to get the 770 next week cause we are going to Macau to stay in Westin next weekend tim... is this a major problem with underwater photos? cause this is what i will use it for mainly.

clpapa 寫道:
最初以為佢highlight 啲over 左的位置, 點知佢話電腦睇都係咁.

唔, 睇來都係拎上去 cs check check, 睇吓olympus 點講.

[quote]
googoo 寫道:
[quote]
clpapa 寫道:

影相都仲可以,唔係太覺 (又或者係我地無用部機影太多相所以唔覺? )但影 movie clip 就好覺,只要有光源直接射向鏡頭就會有一"噠噠"紫色,例如有陽光直射/息曬燈影蠟燭光 etc,但只要就下個光源就會無左。[/quote][/quote]

版主

我都係最近外甥問我,先知有咁既問題,佢好少影水底所以答唔到你. Sample 要等佢e 比我至有.我果日睇都幾嚴重, 有時人著白色衫都有幾點紫色, 但上網又唔見有用家提,我都唔知係個別問題定部機係咁, 所以叫佢襯重有保養去cs check 吓.

jellybaby 寫道:
Really? can you post a sample? i was going to get the 770 next week cause we are going to Macau to stay in Westin next weekend tim... is this a major problem with underwater photos? cause this is what i will use it for mainly.

[quote]
clpapa 寫道:

[quote]
googoo 寫道:
[quote]
clpapa 寫道:

影相都仲可以,唔係太覺 (又或者係我地無用部機影太多相所以唔覺? )但影 movie clip 就好覺,只要有光源直接射向鏡頭就會有一"噠噠"紫色,例如有陽光直射/息曬燈影蠟燭光 etc,但只要就下個光源就會無左。[/quote][/quote][/quote]

子爵府

jellybaby & clpapa,

我再番睇d 相都係唔多覺,(movie clips 就,好似玄光咁,但避得開)但我影得唔多lor,你地都可以睇睇, 係我舊年響印尼影:
(扁d 果 d 相係 d200 影,方 d & P 字頭果 d 先係 720影)
Ria Bintan 06

版主

googoo,

睇完你啲相,我相信係我外甥部機有問題.

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

GooGoo

Thanks, your pictures looks good! maybe as clpapa say his nephew/nieces had a bad copy of the camera......

洋房

hej Junkone...

How about the canon course??

CLICK HERE (SEE OTHER USER)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題