跳至
[2007年] 醫療保險

首頁

尾頁

禁止訪問

醫療保險

大宅

Re: 醫療保險

我上個月啱啱幫阿b買咗一份醫療保險,包危疾、住院等一般保險,每個月$270,都算不錯,係幫宏利買既,都ok

大宅

我老公係保險代理,我地都有幫阿女做左份保險,大約1個月$300左右,如你有需要更多資料,我可以SEND比你。

大宅

保險啊女滿月後都買咗lu, 早啲買會低啲, 而基金係幾年前早已買定先lu

洋房

I participated to my company one and also buy one for my baby. My company includes both in-patient and out-patient and his personal one includes in-patient. If you want to share what I buy, pls PM to me.

別墅

請問包D mer ga ??

大宅

包括儲蓄,住院及兒童意外危疾。

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

applecarey

pls check pm

大宅

i am interested. Please send pm, thanks!

大宅

jcfc

pls check pm

大宅

我0岩0岩收到 agent 個 proposal, 人壽(USD20,000)+ 危疾(USD80,000) + 意外(USD38,000) + 醫療保險,每個月$460

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我都要 pls send [email protected],thx!

男爵府

我公司已經包晒bb o既醫療, 住院, 牙醫同人壽保險...所以冇特別再買..
黎緊會幫佢買份教育基金...但未開始睇...

大宅

tulipsodas你bb嗰份同我bb差唔多,但係我嗰份多你一個住院保障, 如果bb要住院都會有hk$500比噃你

民房

我老公公司嗰份都非常好,但我買多一份人壽、住院連危疾(喺保誠買)俾阿B;基金三年前已有三份,一份教育、一份養老、一份儲蓄(喺AIA買,回報非常滿意,升值近一倍)
[img align=right]http://b1.lilypie.com/idYyp8.pngc[/img]

洋房

Hello, Good News! 我公司剛剛有個新plan, 公司Agent 話唔係員工都可以自己參加。 平均$160-$190 一人一個月, 一家三口都係$550每個月, 好底。有興趣可pm 留email & 聯絡電話 給我, 我請佢send 比你。 P.s. 其實我都有個copy, 但是係公司比的, send 出去唔係禁好。

首頁

尾頁

跳至