親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

請問有设有人去泰國,跟細行(如旅遊站、海運旅行社或其他)訂機票及酒店,ok嗎?

我在新假期睇到這些旅行社,ok嗎?

男爵府

Re: 請問有设有人去泰國,跟細行(如旅遊站、海運旅行社或其他)訂機票及酒店,ok嗎?

我係經Sun N Sea Holidays訂的,幫襯左個女仔幾年啦,冇出現過問題,跟得唔錯添。

侯爵府

Re: 請問有设有人去泰國,跟細行(如旅遊站、海運旅行社或其他)訂機票及酒店,ok嗎?

去泰國, 大多數人都會搵sun travel, 你入去www.thailandfans.com看下...............

我黎緊7月都會去, 機票幫priceline, 酒店幫sun trave, 好快覆

別墅

For me, I will book via my friends' relative as it is more reliable.....as some small agent will try to persuade u to book cheap ticket but finally will become very expensive!!!!

http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

大宅

hinhinmummy 寫道:
去泰國, 大多數人都會搵sun travel, 你入去www.thailandfans.com看下...............

我黎緊7月都會去, 機票幫priceline, 酒店幫sun trave, 好快覆

hinhinmummy,

點解要分開買? 底幾多? priceline訂機票會唔會好複雜, 我低低地, 如果淨幫襯sun travel買package, 要注意d乜, 信得過嗎? Thanks!

侯爵府

how,

priceline訂機票好易, 打個電話, 比左visa card number比佢, 跟住佢會send email比你, print出黎拿去車in就得, 我上年去日本都係搵佢地訂, 無問題

還一早幫我劃埋位啦, 坐第7,8行

吾買package係因為我老公請假要3個月前入紙, 入左後又吾改得, 甘佢5月頭已經請左7月假, 但sun travel果d 又未有price, 係得priceline有7月份既假, 所以未經priceline 訂law, 但都吾貴, 大小同價, 985(ci), 未包稅

而吾係priceline訂酒店, 係因為同一間酒店, sun travel 做緊promotion, 住2晚送一晚, 但priceline無..............原價940, 依家600幾.........好鬼抵........5星級

suntravel 呢, 好多去泰國既人都搵佢地訂, 應該信得過既.............

同埋佢地吾駛即刻比$, 7月頭先要入落佢地銀行/send cheque去, 但就無得簽card.............

p.s. 我夜晚係屋企好小上網........

首頁

尾頁

跳至