想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Mum..Mum 俱樂部 (Part 12)

侯爵府

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 12)

[size=large]chilli

[size=large]你唔好再成日掛住 ,好快 d 上黎

侯爵府

大咪今朝

珍珠宮

醒目開學勳章

hi

ceci姐
我呢排唔係掛住 zzz, 係掛住出街
呢排精神好好

1328, cpm
你們好嗎??

珍珠宮

醒目開學勳章

跌咗落床?? 咁大獲??
佢亞媽無睇住佢咩 ?-(

ceci愛大咪 寫道:

大咪今朝

珍珠宮

醒目開學勳章

ceci 姐

你有無奶粉多??
我得番一罐半
你有多讓 2 罐比我得唔得?

你知啦, 一訂就要訂一箱
搬屋時又多樣野搬, 麻煩.

珍珠宮

醒目開學勳章

如果聽日唔見我上黎, 你地唔駛擔心我喎. 我會出 tst 食 lunch, 順便買腰 bag

你睇我今日几精神, 差不多 1 AM 我都仲未眼 ZZZ !!

cpm....星期六我去咗 H&M, 都好多人呀, 排長籠比錢 我睇中果 D 都無 SIZE, 得番 XS :-(

侯爵府

侯爵府

乜得你咁多街去

chilli 寫道:
hi

ceci姐
呢排精神好好

侯爵府

chilli
我有多, 今晚返去睇睇有幾多先
有就讓住 2 cans 俾你
聽日俾 o pa 好唔好 :mrgreen:

chilli 寫道:
ceci 姐

你有無奶粉多??
我得番一罐半
你有多讓 2 罐比我得唔得?

你知啦, 一訂就要訂一箱
搬屋時又多樣野搬, 麻煩.

侯爵府

去邊間 hotel 食 lunch ar

chilli 寫道:
如果聽日唔見我上黎, 你地唔駛擔心我喎. 我會出 tst 食 lunch, 順便買腰 bag

你睇我今日几精神, 差不多 1 AM 我都仲未眼 ZZZ !!

侯爵府

hey....佢成日都係咁, 當我離開個位時, 佢就碌黎碌去, 我話過佢好多次, 佢叫小心 d, 可能尋日朝太濛鬆, 一時失手 當時我去左沖奶

[quote]
chilli 寫道:

侯爵府

chilli..公好好忙呀 :-( :-( 妳lei? 妳開始執野預備搬屋未呀? :-P

chilli 寫道:
hi

ceci姐
呢排精神好好

1328, cpm
你們好嗎??

子爵府

chilli 寫道:
hi

1328, cpm
你們好嗎??

子爵府

星期六去H&M 緊係多人, 妳下次去上童裝比錢無禁多人排長籠

chilli 寫道:

cpm....星期六我去咗 H&M, 都好多人呀, 排長籠比錢 我睇中果 D 都無 SIZE, 得番 XS :-(

珍珠宮

醒目開學勳章

早安

侯爵府

oo 起身未 ar :mrgreen:

chilli 寫道:
早安

珍珠宮

醒目開學勳章

oh~ 而家落雨 lu, 睇黎今日都唔駛出城.

我星期六買咗六合彩, 中咗.................20雞!

ceci 姐
opa聽日請半日假, 如你有多奶粉, 我叫opa約你星期四丫

趁而家得閒, 咪去多 d 街囉! 遲 d 想去都無得去呀!!

你駛唔駛整個床欄比大咪呀?!

你公司好忙呀? 我成個 w 無上黎, 你地傾得咁少 msg

我揀咗日子 27 號搬, 我未 pack 野呀, 如果一陣唔出街, 就要開始搵搬屋公司, 搵定咗先有紙箱執野. 我而家諗好, 到時將 oo 張床搬去我間房, oo 間房就用黎放紙箱, 係咪好 perfect 呢

ceci,cpm
經過多日分析, 我諗oo好大機會讀xx. 我都係好 concern 地點近呢個 point! 同埋我都几 buy 佢早上三個鐘全英文!! 我打咗去同個書記講, 佢話留番個位比我, 但因為校長去咗旅行要月尾先返, 要等校長返黎 cfm ok 無問題先出信比我註冊.

返全日要自備 d 乜? 被仔? 水杯? 毛巾盒? 係咪著白波鞋就得? 唔駛著白皮鞋?? 白波鞋有少少顏色 o 唔 ok? 還是一定要全白?

b女, 大咪
oo 有機會同你地做同學仔呀! 到時你地唔好夾埋蝦佢 bor :wink:

珍珠宮

醒目開學勳章

我咁得閒佢當然未起身啦!
尋日玩咗成日無午睡, 佢應該好攰.

佢平時朝朝 8-9點就醒話要返學

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

oo 起身未 ar :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

等我下次睇下有無機會平日去先
果日多人到我都無心機睇

[quote]
cpm 寫道:

星期六去H&M 緊係多人, 妳下次去上童裝比錢無禁多人排長籠

首頁

尾頁

跳至