跳至

首頁
12345...24

尾頁

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

~靚媽媽、乖寶寶私人會所~ Part 實發

期待已久,終於有新part喇

伯爵府

好媽媽勳章

Re: ~靚媽媽、乖寶寶私人會所~ Part 實發

報到!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

[img=500,400][/img]

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

mandyyml 寫道:
joyce,

你知唔知個肚"林林地"會點架?d人摸我個肚都話甘"林"既?

我諗你食得太多,肥左姐

你仲有成3個月先生得,都未有咁快實啦,唔怕喎

伯爵府

好媽媽勳章

joey,

rebi戒片都未得,除左片,佢就即刻痾落條褲度.佢肯坐potty,但玩既多,都無痾到.呢排,痾左ng ng又話無,話ng ng,但又唔係真係痾既....

水晶宮

miu~miu 寫道:
joyce
potty law, 企係到shu 落去又5 肯, 佢係99到, 企係toliet 個地下 shu 落個坑渠就肯, 一伸個potty 埋去就stop 5 shu 啦, 坐就直頭5 肯tim 呀

咁可能佢真係怕坐落去凍啊,你搵個有軟墊既俾佢,睇下好唔好d

水晶宮

頭先FatB打個電話黎講左兩句,佢唔係幾開心,B仔又入左醫院,今次咳左一個星期,仲有d氣喘,估計佢有哮喘 而家係度聞緊氣

B仔,快d好返,EE同你打走佢,好快無事喇

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

joyce
佢直頭5 肯坐落去呀, 5 關凍事, 一見即potty 即走
haileymama 寫道:
[quote]
miu~miu 寫道:
joyce
potty law, 企係到shu 落去又5 肯, 佢係99到, 企係toliet 個地下 shu 落個坑渠就肯, 一伸個potty 埋去就stop 5 shu 啦, 坐就直頭5 肯tim 呀

咁可能佢真係怕坐落去凍啊,你搵個有軟墊既俾佢,睇下好唔好d[/quote]

公爵府

winnie
柏翹係我到, 最like 企係浴缸邊等落水個刻shu 落地, 跟住重 keke 笑 :tongue:
雲妮彭 寫道:
joey,

rebi戒片都未得,除左片,佢就即刻痾落條褲度.佢肯坐potty,但玩既多,都無痾到.呢排,痾左ng ng又話無,話ng ng,但又唔係真係痾既....

水晶宮

Joey:
上次我係Sabrina個Blog度,見佢買左個mickey會閃燈,仲好似有聲既potty,都係around $200,會唔會提高佢既興趣呢

公爵府

oh~~~ 可憐的b 仔, 做乜大隻雷雷成日病架, 加油呀, 肥b 媽都要加油, 振作呀

公爵府

joyce
我就係驚佢掛住玩, 反而更加 5 肯痾
haileymama 寫道:
Joey:
上次我係Sabrina個Blog度,見佢買左個mickey會閃燈,仲好似有聲既potty,都係around $200,會唔會提高佢既興趣呢

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

噫噫,原來柏翹都係甘呀.rebi又係企係廁所,拎高件衫當除左,望住個廁dun,跟住拎tissue抹前抹後.......好攪笑!

[quote]
miu~miu 寫道:
winnie
柏翹係我到, 最like 企係浴缸邊等落水個刻shu 落地, 跟住重 keke 笑 :tongue: [quote]

伯爵府

好媽媽勳章

祝b仔快d好番,以後少病!

mandy,你都唔使甘擔心既,check左會安心d架...

禁止訪問

大宅

祝fat b 仔快d 好番, 病菌快d 走

大宅

re 戒片

我好衰, 試左兩個朝早, edgar "lai" 左2,3次我就嫌麻煩停左, 我真係覺得佢未ready, edgar 都唔講野o既, 我每隔30-45min 比佢坐toilet 仔 (o係toyrus 買)佢又唔all, 再隔多30min 氹到佢all左d, 點知唔夠20min 就lai, lai 完又唔出聲, 到我地見到同佢換完褲唔夠20min 又lai, 佢真係好奇怪, 唔怕up 住唔c服, 都唔知咩人黎架 :-(

首頁
12345...24

尾頁

跳至