論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

幫朋友求元朗保母!! 急!!

各位, 我好朋友岩岩生完囡囡而且請左1個印印, 但做左2個月又剛剛炒了, 箇中原因我諗大家都會明白. 但我朋友就黎要返工, 請問有冇mami 可以幫幫手, refer 1 d local 既保母, 去我fd 屋企湊 or 抱bb去保母屋企湊 都得, 請各位幫幫忙, 因為我同佢都唔熟識......

如果有介紹既, 請pm 我 or reply 我 la, thx!!
日日都要happy!!

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

Re: 幫朋友求元朗保母!! 急!!

幫你頂上去先...

侯爵府

畀面勳章

我朋友幫人湊b ka,pls check pm。

侯爵府

shanshanbaby

唔該晒你, thx....

好開心係到見到你, haha

日日都要happy!!

侯爵府

PW530

我收到你個e-mail la, 但可唔可以講多d, 因為其實我都唔知我朋友佢真正想點.... 剩係知道佢好想快d搵保母咋, thx, 如果我就咁打電話比佢, 會唔會好唐突....

唔好意思.... 好似好煩咁..... 1係我問下我個fd, 叩佢直接contact 你個fd la, thx
日日都要happy!!

侯爵府

畀面勳章

Happywoo,

冇問題妳直接contact 王太,本身佢有兩個小朋友,1個9歲,另1個4歲,兩個小朋友已經返全日班,好得閒想幫人湊b law

侯爵府

PW530

thx a lot!! 我會同我個fd講ga la

shanshanbaby

唔該你話比我聽有人reply 我, haha
日日都要happy!!

大宅

你好~Happywoo~你想知多d咩呀
FANNY :-D

侯爵府

PW530 & 嵐嵐天使

好多謝你們回覆我, 但真係非常抱歉, 我昨日終於contact 到我個fd (因為佢好busy 咁湊囡, 冇時間同我講詳情佢想點), 佢話比我聽, 經過幾日冇工人既日子好辛苦, 好冇奈咁又叫番佢之前炒左個工人番黎做, 雖然我覺得好危險, 但佢都決定左咁做而且已經做左, so 我諗佢唔再諗住請保母...... :-( :-( 真係擔心佢返工之後個工人點對個囡.....

麻煩左你們咁耐, 唔好意思, 特別係pw530, thx a lot!!
日日都要happy!!

首頁

尾頁

跳至