產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係養和生過bb的靚媽,走佬袋要放d咩

我next month 係養和開刀, 我想問吓係養和生過bb的靚媽,走佬袋要放d咩. thanks

[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

複式洋房

Re: 係養和生過bb的靚媽,走佬袋要放d咩

[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

公爵府

2019新春慶豚圓

孕婦衛生巾(2-3包), 網褲, 腰封, 睡衣衫褲(個人覺得比較好, 如你打算餵人奶)或睡裙, 拖鞋, 外套, 保暖杯, 個人日用品.
如你有指定奶粉, 入院時要比姑娘. bb衫褲出院先叫家人拎嚟.

大宅

我上次响養和開刀, 係响醫院買佢地D手術後用嘅腰封嘅, 係好緊嘅, 先至可support傷口, 我提議你都响醫院買, 我1.5年前買係$3xx

複式洋房

thanks so much :mrgreen: :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至