育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊個牌子的牙膠好?

請問邊個牌子的牙膠好?

大宅

Re: 請問邊個牌子的牙膠好?

我個女用NUK clown公仔

男爵府

combi

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我bb用緊nuk(一個圓形,中間有個o的)及pigeon (綠色兩邊似噴水池),bb鍾意圓形多d.

bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

combi

大宅

mimibooo 寫道:
combi

me 2 ar 好好咬 我個女當佢係仇人咁"趙趙趙"

大宅

richell 都ok喎~

別墅

combi

個Sales話combi比較軟

男爵府

畀面勳章

combi
平平安安  快快樂樂  健健康康

洋房

Combi Combi

等待驗證會員

me 2, combi
我教導你,指示你應走的正道,雙眼注視你,親自作你的嚮導。   詠 32:8

[img align=right]http://b1.lilypie.com/4C33p8.png[/img]

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

combi
愛是恆久忍耐......

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未有牙前, 就 GERBER

有牙後, 就 RICHELL (因為出左牙後, 就唔可以再比入面有水既比佢咬, 因為怕佢咬穿)

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

combi, B皓當係奶咀咁吮
勁攪笑

大宅

combi 好,有盒,個盒都可以用蒸氣燒毒,我之前買過NUK入面有水果隻,我冇留意佢原來唔蒸得,等我仲同埋d奶樽一齊蒸黎消毒,點知成個溶左,連我d奶樽都要報消左幾隻....激死我....牙膠唔蒸得....咁點消毒呀?BB食入口架wor...

大宅

我想請問一般會係幾時要用牙膠呢

首頁

尾頁

跳至