嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

近排天氣好熱, 亞仔生熱"費", 駛唔駛搽野o架?

從來未生過, 呢2日見到佢心口,面,手, 腳, 生晒一粒粒熱"費", 駛唔駛同佢搽野o架.....唔該晒!!!!

大宅

Re: 近排天氣好熱, 亞仔生熱"費", 駛唔駛搽野o架?

請問有無媽咪知道?

大宅

畀面勳章

我個女之前都生熱痱,我睇bk既媽咪介紹買花露水滴落佢沖涼盆水度,真係好番晒,你都可以試試.

mercysheep 寫道:
請問有無媽咪知道?
媽媽: Irene    囡囡: 穎穎, 悠悠

複式洋房

前排問過醫生話只要用清水抹多1-2次,應說1-2日內會退
若真係好多熱痱,我會用熱痱水(藥房有得賣)

我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

早排我阿仔都生到周圍都係, 用清水抺完茶爽身粉都唔得(2日), 後尾用金銀花土銀花煲水比佢沖涼, 一次好番哂

男爵府

我個仔通常生係頸到,我同佢搽蘆薈gel,臨瞓前搽,第朝瞓醒消大半,唔痕,天然,又唔笠。

洋房

你買什麼褲子
係邊到買呀

男爵府

Bioglo,我上網訂的,$35一支,60ml。

boocat 寫道:
你買什麼褲子
係邊到買呀

伯爵府

hi...bbdou,

我也是上網訂的.....等緊送貨來.

bbdou 寫道:
Bioglo,我上網訂的,$35一支,60ml。

[quote]
boocat 寫道:
你買什麼褲子
係邊到買呀
[/quote]

首頁

尾頁

跳至