跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇需要買攪拌器?

如題...
如有需要, 大家有冇推介。我想用HSBC 積分換PHILIPS HR2860, 唔知好唔好呢?
THANKS!!

禁止訪問

Re: 請問有冇需要買攪拌器?

男爵府

我都買o左呀, 之前都諗住hsbc換, 不過你要問清楚幾時先攞到貨, 我之前問過話大約要4星期...4星期後呀b都7個月, 所以我冇換到, 最後同bk一個媽媽買了..

禁止訪問

大宅

我煲粥時會將米攪碎成粉狀, 煲半個鐘d粥已經好綿, 再將煮好的菜同肉攪碎加入粥內煲一陣, 阿仔好鐘意食呀!!

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我冇買到攪拌器,不過奶奶買o左一個$20既攪薑,蒜蓉既o野(仲有一把較剪添),用手既用既...我印印話好好用,用來攪啤梨蓉....粟米蓉都得...我後來都買o左一個比我既朋友..佢個b細我個女3個月,佢都話易用同方便,況且我覺得bb大d既話,用既時間就會越來越小...冇必要就唔好駛d無謂$,留番來買d必須用同用得耐d既仲好啦...

男爵府

PeggyNgan,

where to buy this "攪薑,蒜蓉既o野"???

大宅

PeggyNgan,

可唔可以post 張相黎睇下呀?

大宅

我都想知喎.. thx

靚靚劉太 寫道:
PeggyNgan,

可唔可以post 張相黎睇下呀?

複式洋房

係在d流動推銷既平價店(只係做幾日既短期租約店)買既...因為冇固定位置,唔知點教你地買,不過我住香港仔中心,經常有那些店開,我起碼一個月都見幾次呀....

死啦...(唔好意思...我唔係好識係呢度post相呀)...不如你地pm我,比個 e-mail我send比你地啦...

大宅

BK Milk勳章

peggy ngan

我都想知呀!麻煩你send比我睇丫
[email protected]

謝謝

PeggyNgan 寫道:
係在d流動推銷既平價店(只係做幾日既短期租約店)買既...因為冇固定位置,唔知點教你地買,不過我住香港仔中心,經常有那些店開,我起碼一個月都見幾次呀....

死啦...(唔好意思...我唔係好識係呢度post相呀)...不如你地pm我,比個 e-mail我send比你地啦...
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

畀面勳章

peggy ngan

me too! pls send the photo to :

thanks!

大宅

我連呢d野都冇買呀..
就咁拎個撈面隔油既"西"...
就咁磨d蓉咋..
又好使又夠平

大宅

peggyngan,

Pls email to me, thanks!
老公 + 仔仔 = 我一生的成就

男爵府

PeggyNgan,

please email me the photo : [email protected]

thanks

大宅

PeggyNgan 寫道:

咁就麻煩你send 埋比我喇. 其實bb d 食具, 奶樽要消毒, 咁呢d整野食既器具. 係唔係都要消毒架

別墅

PeggyNgan,

please email me the photo : [email protected]

thanks

大宅

pls send me the photo.

首頁

尾頁

跳至