論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇上水, 大埔區AGENT 介紹

其實人選已找到 (現有的工人介紹, 新的工人現在菲律賓) 想找間可信的AGENT 搗手續及跟進, 因很急, 希望AGENT 能幫得到忙, 有冇介紹, 最好上水及大埔區

大宅

Re: 有冇上水, 大埔區AGENT 介紹

首選僱傭
大埔 26512654

露比媽媽 寫道:
其實人選已找到 (現有的工人介紹, 新的工人現在菲律賓) 想找間可信的AGENT 搗手續及跟進, 因很急, 希望AGENT 能幫得到忙, 有冇介紹, 最好上水及大埔區
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

男爵府

妳兜生意呀?

大宅

雖然佢介紹個印印極之唔掂,但佢哋態度幾好

你有興趣可以試吓優越(亞洲)僱傭中心

地址:上水龍琛路33號龍豐商場地下68號舖
電話:2638 8248

:-? :-? :-?

大宅

我也是經朋友介紹了一個印印給我,要做手續了, 本來想可否不經agent 自己辦手續, 我估只是文件野,應該不會太難,可以省回agent 費, 便曾上bk論盡家傭,問下人這可行嗎? 但d媽咪話唔得的, 便沒法了,一定要找agent 了, 比較過數間, 這間令我覺得很不錯的. 所以我今次便找他做了.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

首頁

尾頁

跳至