跳至

首頁

尾頁

別墅

大舊豬就出世喇

我今日去C十照完,佢話啊b有大約4.4公斤.寫醫生紙比我攞去東區比d心理準備佢哋.(因為我今日要東區)我有血糖高所以一入到去就同我講要崔生,我就話今日C十比咗張醫生紙我,跟住佢比我諗開刀定崔生.我就開刀(13/06)本身預產期(15/06),我就嚟可以見到大舊豬,好緊張呀......

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: 大舊豬就出世喇

祝你同小B一切順利.

複式洋房

嘩, 你個bb真係好大舊呀, 希望你一切順順利利啦! 我都就快係東區生, 不過七月一號先預產期, 等你好消息啦!

複式洋房

加油!! 祝順順利利, 大小平安. 4.4kg既超級bb!!!

大宅

congratulations!!!! another super baby in BK wor!!!!!

別墅

去到醫院一入去就話要崔生,我都唔知點好,跟住我話醫生紙佢先話可以開刀.c十照完話有9.6磅可能聽日生出嚟會輕d

複式洋房

政府醫院成日都想d媽媽順產. 唔係話唔好, 不過成9.6lbs!!點生呀??

我下個禮拜39wk都係去c+再照多次穩陣d...

複式洋房

poon小朋友,
Really happy for you to hear that you can 開刀. B4 I delivered my bb, c十照完話about 8磅, I did not want 開刀, but it was soooooooooooooo painful as the bb was in fact 8.8磅 If c十照完話有9.6磅, you'd better 開刀

大宅

9.6磅..好難生咁啵,.,
開刀好似好d..

別墅

所以我聽日入醫院開刀喇

首頁

尾頁

跳至