母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

餵人奶後乳房才出現妊娠紋呀o~~~o

點算好 :-( :-( :-(

男爵府

Re: 餵人奶後乳房才出現妊娠紋呀o~~~o

無得算啦...我打算以後都唔會再著biniki lu....再見了....

我個肚一條紋都無...生完之後個胸同肚都係無,不過谷過幾次奶之後就爆晒出黎啦....

男爵府

我又係一個月左右爆紋,都好多下,但而家d紋唔見晒,遲d可能無咗架,唔好咁擔心住
未經本人許可, 不得轉載

大宅

我個肚同個胸都好多紋,都算犧牲大囉!不過無計啦,鬼叫呀仔鐘意食媽媽奶咩!

只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

Kirin_Lui
我架情況同你一模一樣
唔知係唔係之前個胸比較細,依家脹返d(其實係因為谷奶)

大宅

Lulu皇后
係真gei?
因我重要餵多三個零月才不會餵人奶
有時會覺得痕,但又唔敢搽野 :lol:

男爵府

我之前個胸都唔算細 ,(媽咪你唔知醜)

不過我初初上奶的3日真係谷到石頭咁硬,泵完出黎又好痕,有"r"過...可能係咁所以咁多紋...
我想餵到起碼一歲,到囝囝唔食既時候先搽野lor....

盈日 寫道:
Kirin_Lui
我架情況同你一模一樣
唔知係唔係之前個胸比較細,依家脹返d(其實係因為谷奶)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊