自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

以前一本便利副刊有登佢既廣告架, 不過我而家揾唔番, 希望大家提供到資料

複式洋房

Re: 有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

係好平..................不過全部都係made in china,我都係嗰到買咗部,返到屋企先知部車超級重 :evil: 仲要仟幾蚊,點知近排係黃埔咭之島見到部正宗行貨又輕車架同質地又靚仲要唔係made in china(同我部差好遠,車架同d質地一d都唔得)都係仟幾蚊唉.............不知幾後悔 :-( 我部冇bb嗰d腳套我咪打上combi行訂啦點知個combi行問我部車係咩型號,咁我咪講比佢聽囉!點知佢地話combi香港代理從來冇呢個型號,佢問我係邊到買,我咪話比佢聽囉!佢話吓我地從來冇批過車比佢喎!嗰腳套唔會啱用架 !仲要比我老公 到死死吓!叫我以後都唔準再去d水貸店買bb車! :-( :-( :-(

男爵府

Re: 有無人知旺角有間嘢叫"蟲蟲xxx"賣combi手推車好平架??

個間野賣個D係大陸貨
唔知真野定假野~~
我都買左部成$1000,點知係網上見到$650 JA
質數同我一早買個架日本造既COMBI無得比~
掉埋左一邊無用到

伯爵府

Re: 有無人知旺角有間

複式洋房

係唔係廣華醫院附近個間呀。經常係雜誌到做廣告,仲囬收舊車添,有D 好似係賣返大陸。

大宅

吓! 我個friend就係lee間度買咗添!

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

DeeDeeDee,
你買o個部係咩型號呀?
大陸好似有代理&廠o係上海喎...
http://www.combi.com.cn/

我心郁郁諗過想o係淘寶網買架...

首頁

尾頁

跳至