嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

食金裝能恩2號o既bb

請問食金裝能恩o既bb足一歲之後是否轉食雀x金裝1號o架?唔該! ?-(
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

大宅

Re: 食金裝能恩2號o既bb

係呀
bb 5月23號 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔需要,醫生話跟本可以唔洗轉,因為大仔奶會比較熱氣,加上我阿女有濕疹,食1 號食到成歲,2 號食到依家 ( 2 歲半 ),我冇打算比佢轉架。

民房

Hello咁多位,
我個女到左一歲,我就箅佢食金裝1﹢。
我無問過醫生意見喎。

大宅

唔該晒大家,但係我有d唔明...........?-(

1)能恩只有1,2號而2號只寫"6個月以上"是否6個以上直至介奶都可以繼續飲?

2)雀x金裝1,2號又是否低敏奶粉呢?

世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

民房

Hi 車路士
係呀,金裝1十都係低敏既奶粉,我個囡囡都係由能恩1,2
號食到而家金裝1十。

男爵府

唔知大家有無留意倒雀巢奶粉轉左去大陸製造。

男爵府

唔知大家有無留意倒雀巢奶粉轉左去大陸製造。

民房

唔係

首頁

尾頁

跳至