自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人去咗九龍灣Mega Box呀?

係點嫁?多唔多野買嫁? ?-( ?-( ?-(

不過覺得好唔就腳!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇人去咗九龍灣Mega Box呀?

星期日去左,勁多人 & 冇乜野睇,因為商店未開晒
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

咁就遲D先去行吓喇!

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇人去

我去時大多鋪頭未開
Spotlight, 好過B&Q多野睇
仲之7號去有福袋麻
又申請VIP, 有8折
仲有3個中free 泊車

別墅

冇野好睇,完全唔吸引,唔想再去.
逼就逼餐死.

民房

我想問mega box 地址係邊度??

別墅

紅噹噹果座就係,地址不詳...

睇報紙話要排10分鐘先有shuttle bus,點止呀,我上星期六排左4個字都有!又熱又焗,如果唔係同人地一齊,唔好意思,我自己就打死都唔會咁排法.

複式洋房

超多人…

大宅

梗係唔去la,o個度有食肆無牌經營,都唔知點解香港會變成咁。
   咪.......咪.......咪.......

珍珠宮

環保接龍勳章

fitipigpig 寫道:
我想問mega box 地址係邊度??

fitipigpig,

九龍灣宏照道38號~~~
人生本是苦

男爵府

好鬼多人呀, 搭電梯都要排隊
大部分店舖都未開
無咩野好睇
不過果度睇戲特別平
魔盜王3都只係$45 (一般要$75)

水晶宮

唔使咁急去啦
只 有 b&q 同埋 spotlight

我住德福都唔想去
weekend 一落到商場
直頭想 逃離德福, 超級多人

大宅

我地就星期日專程去左spotlight,買左d野新屋用

排隊泊車都排左幾個字

oh﹐原來魔盜王3$45﹐同老公講講先。
該用戶已被刪除

伯爵府

畀面勳章

"Y_Y"-yvonne 寫道:
星期日去了,坐巴士好多人,我行路去,只係幾分鐘,走時就坐免費巴,可以响觀塘落.
spotlight,
幾特別,好似去了深圳,可以個窗廉,做衫,DIY好多禮物,花邊,布,衣車,還有好多布藝用品,亦有BB布藝用品.
b&q
就好似而家+好多工具器材,可以起一間屋出來都得.

其實這兩間店好大,每間可以行上一两個鐘,其他細店,還有好多未開,拿了福袋,原本要著是旦一樣,紅衣,紅鞋,紅褲,但我見有人全身都無紅嘢都有得拿,個袋都無什麼特別東西,只有一D過期周刊,一盒紙巾,一盒飲品,一D優惠卷. 但個都可用來再用.排咗15分鐘就拿到.
"Y_Y"-yvonne ,想問問spotlight同b&q有無傢私賣傢?
日本の平安を祈ります
該用戶已被刪除

伯爵府

畀面勳章

唔該晒"Y_Y"-yvonne,我想問o係九龍灣近唔近德福傢?
日本の平安を祈ります

珍珠宮

環保接龍勳章

catmummum 寫道:
唔該晒"Y_Y"-yvonne,我想問o係九龍灣近唔近德福傢?

Dear catmummum,

由德福行過去大概要15mins左右吧~
人生本是苦

伯爵府

畀面勳章

KarenC 寫道:
[quote]
catmummum 寫道:

Dear catmummum,

由德福行過去大概要15mins左右吧~ [/quote]Dear KarenC,
係咪去到德福一期望到傢喇?
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至