美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

內分泌失調

我有內分泌失調呀...都唔知睇中醫好定西醫好...大家有D咩意見呀

大宅

Re: 內分泌失調

I will sugget 中醫. 西醫will only give you hormone medicine to balance the hormone. Are you having too much pressure lately? Pressure will affect hormone.

男爵府

我都唔知呀~~
但中醫時間會好長...

男爵府

我而家睇左一個月中醫...都好似冇乜反應....而且體重不斷上升...

大宅

Do you think that doctor doesn't match you? If your case is very serious, should still consult the opnion of western doctor. It's better to consult from a few doctors when case is serious.

男爵府

我諗住睇多一,兩次...如果再冇進展...就會轉其他醫生...
如果睇西醫...點同西醫講我有內分泌失調呀...

男爵府

請問大家有冇醫生可以介紹下...
如果睇西醫...應該搵邊一科呢

別墅

我睇開一個very good 既中e, 如你 have interest PM 我啦

大宅

大肥肥,

Did the ec said you are 內分泌失調? Or you have any obvious syptoms?

You could ask your family doctor to refer you to see 婦科.

別墅

pls pm me. thank you

大宅

i vote 中醫,既可醫病又可調理身體
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

別墅

3dogs 寫道:
我睇開一個very good 既中e, 如你 have interest PM 我啦

pls pm me for the 中e thank

男爵府

會唔會中,西醫一齊睇會快好d...
係咪內分泌失調係要睇婦科架...定係睇其他科架...

洋房

hi

其實 會唔會係你生活 飲食影響身體緊張 以至內分泌失調

應該睇中醫條理好D, 放假時去行山睇花草樹木,

[img align=left]http://www.hellob.com/cache/070613-57588-16443_s3.jpg[/img]

複式洋房

3dogs 寫道:

可以pm比我嗎?謝謝!

男爵府

都應該唔會卦...

男爵府

西醫可唔可以睇內分泌失調架..係咪會好d呀...
我睇左成兩個月中醫都唔覺好左....體重都係咁升...皮膚又差左...

首頁

尾頁

跳至